Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Ken Levine ook betrokken bij Bioshock 2

Ken LevineDe officiële onthulling van Bioshock 2 is nog maar net de deur uit en er zijn alweer ongeruste fans te bespeuren. Bioshock 2 ligt namelijk op de werkbank bij 2K Marin, en niet zoals de eerste Bioshock bij de 2K-divisies Boston en Australia. Velen hadden de angst dat het gezicht en de designer van Bioshock, Ken Levine, niets met Bioshock 2 te maken zou hebben. Ben Feder, directeur bij Take-Two, laat echter weten dat we niet hoeven te vrezen.

Volgens Feder zal Ken Levine ook werken aan de tweede Bioshock-game. Wat Levine precies doet is niet bekend, maar zijn betrokkenheid is dus wel bevestigd en dat zal veel fans zeker tevreden stemmen.

 1.   
  mrxthereal's avatar

  Als hij net zo goed wordt als het eerste deel, ren ik de eerste dag meteen naar de winkel :D.

 2.   
  Tommy6769's avatar

  mrxthereal schreef, "Als hij net zo goed wordt als het eerste deel, ren ik de eerste dag meteen naar de winkel :D."

  same here 😀

 3.   
  RinusReetRidder's avatar

  Zal lastig worden de originaliteit van deel 1 te overtreffen, maar wordt vast wel goed. Erg slim ook om met een toch bijna gelijk team bij een andere sub-studio de game te ontwikkelen. Heeft 2K Marin straks meteen een extreme topper op hun CV staan. 😉

 4.   
  N360Gamer's avatar

  Ik juig het alleen maar toe, want we hebben ook bij cod2 en 3 gezien dat een andere maker een wereld van verschil kan zijn, ookal heeft de game dezelfde naam.

 5.   
  NLkevvNL's avatar

  oke boeiend:P alstie game maar komt

 6.   
  kasper1221's avatar

  1 was goed ik ga 2 als hij uit kom gelijk halenjavascript:emoticon(‘:D’) 😀

 7.   
  PS3Killer's avatar

  N360Gamer schreef, "Ik juig het alleen maar toe, want we hebben ook bij cod2 en 3 gezien dat een andere maker een wereld van verschil kan zijn, ookal heeft de game dezelfde naam. "

  Helemaal mee eens, persoonlijk vind ik 2 zelfs beter. 🙄