Take-Two bevestigt Bioshock 2, Borderlands uitgesteld

Take-Two’s financiële resultaten over het eerste kwartaal van 2008 hebben diverse cijfers aan het licht gebracht, maar interessanter waren de berichten omtrent bekende en nieuwe games. Hoewel het nog geen officiële aankondiging is, bevestigt Take Two dat Bioshock 2 in ontwikkeling is bij 2K Marin. De game zal in het vierde kwartaal van het fiscale jaar 2009 uitkomen, wat neerkomt op een release rond oktober 2009.

De futuristische actie-RPG Borderlands zal later uitgebracht worden dan verwacht. Ontwikkelaar Gearbox krijgt meer tijd om de game optimaal te ontwikkelen, waardoor de release nu op zijn vroegst eind dit jaar zal zijn, maar er wordt al rekening gehouden met 2009. Voor meer informatie over Borderlands kan je altijd nog eens onze Lees ook onze preview lezen.

  1.   
    RinusReetRidder's avatar

    Ben benieuwd of 2K Marin net zo goed zal presteren als Boston en Australia met Bioshock 1. Zijn toch wel veel zelfde mensen dus komt wel goed lijkt me. 8)

    Wel jammer van Borderlands… 🙁

  2.   
    mrxthereal's avatar

    Jammer van Borderlands, fijn van Bioshock 2.

  3.   
    Gerjann's avatar

    bioshock 2 pas in 2009 wtf! 😮

  4.   
    Uiop's avatar

    ”GerJan 15″ schreef, "bioshock 2 pas in 2009 wtf! 😮 "

    pas ?!?!? lol jij bent niet goed wijs. Bioshock 1 was volgensmij zelfs 4 jaar in ontwikkeling en dat overgehaaste uitbrengen van sequels zoals ze dat doen bij FIFA en Guitar Hero enzo daar ben ik niet zo’n fan van en tot die tijd komen er toch nog genoeg leuke spellen uit 8)

  5.   
    Pimkingetje's avatar

    Hoop dat het verhaal uit deel 1 verder gaat! Zon mooi verhaal!! 😉

  6.   
    Tollos's avatar

    bioshock 2 word een vette game denk ik, en borderlands, ja we zien wel

  7.   
    stormtrooper's avatar

    hopelijk nu ook op de ps3

  8.   
    JonsoN's avatar

    Borderlands ben ik stiekem heel erg benieuwd naar, , wat de makers allemaal beloven is niet mis.. nu maar kijken of ze het ook waar kunnen maken, , Ze zijn er in ieder geval mee bezig want het eerste uitstel is er al..;)

  9.   
    NLkevvNL's avatar

    bioshock 2!!!!! beterss

  10.   
    PS3Killer's avatar

    stormtrooper schreef, "hopelijk nu ook op de ps3"

    Ja, dat hoop ik ook heel erg. Voor meer informatie over Borderlands kan je altijd nog eens onze Lees ook onze preview lezen. Kopieer foutje? 😛