Topman THQ: Wii heeft nog niet gewonnen

Volgens de topman van uitgever THQ heeft de Wii de Xbox 360 en Playstation 3 nog niet verslagen. Sony en Microsoft hebben nog niet al hun kruid verschoten, maar bij de Wii zou de trukendoos al bijna leeg zijn. Het gebrek aan HD comptabiliteit en rauwe rekenkracht zouden de machine later parten gaan spelen, terwijl de anderen net pas op stoom raken.

“…the way we’re thinking about this cycle from a high level is, the Wii at that lower price-point had a lot of momentum early in the cycle, But as Sony and Microsoft come down the price curve, those two should accelerate, and there’s a lot of firepower left in their arsenal…”

Dit is niet de eerste keer dat dit argument is gebruikt. Veel mensen wijzen daarom op de mogelijkheid dat er al snel een opvolger zal verschijnen. Toen een journalist dit aan Reggie Fils-Amie vroeg kreeg hij de kort doch krachtige respons: ‘Een opvolger maken voor een apparaat waarvan we er niet eens genoeg in de schappen kunnen krijgen? We lijken wel gek.’

  1.   
    Kaassouffl3's avatar

    Ik denk nogsteeds dat ps3 en x360 erom lopen te vechten en de wii gewoon lekker van de centen aant genieten is, Ze verkopen toch wel, of het nou meer of minder dan de ps3 is, zolang ze hun geld maar hebben.

  2.   
    PS3Killer's avatar

    Ben ik het wel mee eens, ik denk dat Sony tot nu toe alleen maar verlies heeft gemaakt op de PS3 zelf(niet qua games) en de wii dikke winsten maakt.

  3.   
    xizaaR's avatar

    PS3Killer schreef, "Ben ik het wel mee eens, ik denk dat Sony tot nu toe alleen maar verlies heeft gemaakt op de PS3 zelf(niet qua games) en de wii dikke winsten maakt.
    "

    wii is ook veel goedkoper volgens mij iets van 200 euro 😉 😥 👿

  4.   
    Gold_Thunder's avatar

    Tjah, de wii heeft ook maar een paar goede games, met weinig goede Third party games. Uiteindelijk zou de voorheen zo originele wii wegvallen door gebrek aan originele en goede games.

  5.   
    Fawaka-W's avatar

    ps3 zal uiteinderlijk 1ste worden. Wii 2de met kleine achterstand en als laatste xbox360 die dan ook gelijk gaat stoppen met hun console zaken.

  6.   
    Uchiha linkz's avatar

    yah hij heeft een beetje gelijk dat de wii enigste minpunt is dat het geen HD powah heeft. 😛

  7.   
    GraveDevil's avatar

    Ik heb het gevoel dat nintendo iedereen aan het naaien is op een slimme manier. Je brengt een nieuwe console op de markt, maar komt fabriekeb tekort 😕 op die manier wil iedereen een wii omdat er veel te weinig van word gemaak en er veel publiciteit omheen is (positieve, de x360 had et ook met zn ring of death en ik weet nie welke shit allemaal nog meer). Misschien komt dat gevoel ook omdat ik een hekel heb aan nintendo.. 😉

  8.   
    ckerigon's avatar

    kdenk dat de wii wint want het is gewoon leuk de wii 😀

    ze moeten gwn met meer topgames komen dan zullen de gamers gwn blijven genieten van de wii

  9.   
    martyntjee's avatar

    ”kitt.h.3″ schreef, "kdenk dat de wii wint want het is gewoon leuk de wii 😀

    ze moeten gwn met meer topgames komen dan zullen de gamers gwn blijven genieten van de wii"

    wii wint de 1e slag maar de oorlog op lange termijn verliezen ze ps3 en 360 kunnen gewoon meer voor wii is het gewoon iets lastiger goeie toppers uit tegeven ( die zyn er nu wel zeker ) maar dit is myn mening ^.^

  10.   
    Mrn.'s avatar

    wieriemaster schreef, "ps3 zal uiteinderlijk 1ste worden. Wii 2de met kleine achterstand en als laatste xbox360 die dan ook gelijk gaat stoppen met hun console zaken."

    Nou of Microsoft er mee gaat stoppen, dat betwijfel ik nog.