Problemen Xbox 360-versie Bully schokken Rockstar

Morgen verschijnt Bully: Scholarship Edition officieel in de winkels, maar natuurlijk is de game buiten Europa al eerder uitgebracht. Dat niet alleen de pers geschokt kan reageren op Bully blijkt vandaag wel weer, want diverse berichten over bugs in de Xbox 360-versie hebben ontwikkelaar Rockstar behoorlijk laten schrikken.

Zo zou de game vooral op oudere Xbox 360 consoles last hebben van vastlopers, stevige framedrops en andere fouten. Rockstar heeft direct laten weten dat ze op volle kracht werken om de problemen zo snel mogelijk te verhelpen.

In Bully (Canis Canem Edit) speel je Jimmy Hopkins die, te midden van pestkoppen, strenge leraren en een schoolhoofd die het op hem gemunt heeft, zijn hoofd boven water moet zien te houden. Volg diverse lessen in onder andere scheikunde, biologie, wiskunde, Engels, muziek en fotografie of ga op avontuur om verschillende missies te voltooien. Overleven op school, favoriet worden bij de meiden en een leuk zakcentje verdienen zijn dan ook je voornaamste bezigheden in Bully.

Bully: Scholarship Edition verschijnt op 7 maart voor de Xbox 360 en Wii.

  1.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Dat is nieuw zeg meestal hoor ik dat de PS3 grote problemen geven met het maken van games 😛

  2.   
    RinusReetRidder's avatar

    Goed bezig van Rockstar dat ze er meteen wat aan doen. Wel vreemd dat vooral oude 360 consoles er last van hebben. Deze ga ik toch wel halen, Bully blijft vet. 😀 8)

  3.   
    LXZ-76's avatar

    ok best vaag.

  4.   
    Masterchief's avatar

    wow, wacht even….oudere versies van de 360 geven problemen. Horen die dingen niet allemaal hetzelfde te zijn ?

  5.   
    gamer07nl's avatar

    Masterchief schreef, "wow, wacht even….oudere versies van de 360 geven problemen. Horen die dingen niet allemaal hetzelfde te zijn ?"

    Zal denk liggen aan die chip ofzo waardoor die RROD zo vaak voorkwam. 😉

  6.   
    calkie's avatar

    Masterchief schreef, "wow, wacht even….oudere versies van de 360 geven problemen. Horen die dingen niet allemaal hetzelfde te zijn ?"

    hahahaha niet als je em net als ik al 7x heb moeten op sturen werd er zo ziek van dat ik maar een andere heb gekocht en er direkt een recerve erbijen daar heb ik er ook alweer 1 van moeten opsturen 😥 👿 maar ja de games zijn goed dus ik moet et maar slikken

  7.   
    Pack Leader's avatar

    Dat heb je dus niet met goede pc’s he haha. Vind pc nog altijd het best.

  8.   
    PS3Killer's avatar

    Tja, school (en ook games ervan) levert ook alleen maar problemen op hé 😛

  9.   
    Neolite's avatar

    Pack Leader schreef, "Dat heb je dus niet met goede pc’s he haha. Vind pc nog altijd het best."

    Er zijn genoeg andere problemen die de pc wel weer heeft. 😉