Nieuwe patch beschikbaar voor PC-versie Gears of War

Gears of War is een ware klassieker voor de Xbox 360 en sinds eind 2007 kunnen PC-gamers ook stevig knallen met Marcus Fenix. Inmiddels is er een nieuwe patch beschikbaar voor de PC-versie van Gears of War. De patch zorgt voor een verbeterde performance en ook wordt er een bug fix voor Games for Windows Live mee doorgevoerd. Je kunt deze patch downloaden via de officiële website.

In Gears of War speel je als gevangene Marcus Fenix tegen een nieuw soort vijanden, genaamd ‘Locust Horde’. Gears of War is een derde persoons shooter die gebruik maakt van de Unreal 3-engine. De game heeft hoge ogen gegooid op met name het grafische vlak. Levensechte personages, een wereld die volledig interactief is te gebruiken (dekking is heel erg belangrijk in het spel) en een A.I. die onovertroffen is, maken Gears of War tot een echte killergame.

Wil je meer weten over Gears of War? Lees dan eens onze Xbox 360-review of die voor de PC.

Gears of War is inmiddels verschenen op Xbox 360 en PC.

  1.   
    Masterchief's avatar

    Ik blijf altijd weer lachen met Epic. Mijn versie van Gears deed het eerst, en nu brengen ze een patch uit die je MOET toepassen ( want anders werkt LIVE niet meer ), en nu werkt mijn versie niet meer. Er zijn er nog meer met deze problemen. Keep up the good work Epic !!

  2.   
    MauriceV's avatar

    Masterchief schreef, "Ik blijf altijd weer lachen met Epic. Mijn versie van Gears deed het eerst, en nu brengen ze een patch uit die je MOET toepassen ( want anders werkt LIVE niet meer ), en nu werkt mijn versie niet meer. Er zijn er nog meer met deze problemen. Keep up the good work Epic !!"

    Als je met je spel dan niet meer op LIVE kan, dan zou ik niet zeggen “keep up the good work Epic” 😕

  3.   
    Chielh's avatar

    mauricejuhhh schreef, "

    ”Masterchief” schreef, "Ik blijf altijd weer lachen met Epic. Mijn versie van Gears deed het eerst, en nu brengen ze een patch uit die je MOET toepassen ( want anders werkt LIVE niet meer ), en nu werkt mijn versie niet meer. Er zijn er nog meer met deze problemen. Keep up the good work Epic !!"

    Als je met je spel dan niet meer op LIVE kan, dan zou ik niet zeggen “keep up the good work Epic” 😕

    "

    “ahum”sarcasme”ahum”

  4.   
    Cyart's avatar

    Chielh schreef, "

    ”mauricejuhhh” schreef, "[quote=”Masterchief”]Ik blijf altijd weer lachen met Epic. Mijn versie van Gears deed het eerst, en nu brengen ze een patch uit die je MOET toepassen ( want anders werkt LIVE niet meer ), en nu werkt mijn versie niet meer. Er zijn er nog meer met deze problemen. Keep up the good work Epic !!"

    Als je met je spel dan niet meer op LIVE kan, dan zou ik niet zeggen “keep up the good work Epic” 😕

    "

    “ahum”sarcasme”ahum”[/quote]

    jiust ja 😕