Vele vechtstijlen op nieuwe screenshots Soul Calibur IV

Drie nieuwe personages vechten mee in nieuwe screenshots van Soul Calibur IV. Kilik, Lizardman en Xianghua om precies te zijn. Zij komen bij de bekende cast uit de Soul Calibur serie.

Soul Caliber IV bouwt verder op de succesformule van de vorige delen en dat betekent veel recht-door-zee confrontaties in de vorm van rake klappen met zwaarden. De game zal characters uit de vorige delen recycleren, maar ook een aantal nieuwe warriors toe voegen. Met beloofde elementen als visueel realistische omgevingen, interactieve stages, verhoogde kunstmatige intelligentie, en een nieuw vechtsysteem is Soul Caliber IV een interessante titel voor wie eens flink next-gen keet wilt schoppen.

[SCREENSHOTS]

Soul Calibur IV verschijnt in de zomer van dit jaar.

 1.   
  PS4owner's avatar

  ziet er goed uit

 2.   
  Pack Leader's avatar

  Heb net Soul Calibur II op marktplaats gekocht en ontvangen. Ik kende het spel al en vond het inderdaad echt geweldig. Deze ga ik dus zeker veel bij vrienden spelen. ๐Ÿ˜‰

 3.   
  crying baby's avatar

  Ik had soul calibur 3 en die was echt vet aleen jammer dat ie aleen voor xdoos 360 en PS3 is ๐Ÿ™ . en ik heb gezien dat yoda en dart vader(van star wars als ik het goed schrijf ๐Ÿ˜ณ ) der ook in voor komen ๐Ÿ™‚ .

 4.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Pack Leader schreef, "Heb net Soul Calibur II op marktplaats gekocht en ontvangen. Ik kende het spel al en vond het inderdaad echt geweldig. Deze ga ik dus zeker veel bij vrienden spelen. ๐Ÿ˜‰ "

  Ik weet niet of je Mortal Kombat ooit heb gespeeld maar is het vechten in SC veel soepeler en sneller dan de stroeve gevechten in Mortal Kombat? ๐Ÿ™‚

 5.   
  Ika Q's avatar

  unknowngamer schreef, "Ik had soul calibur 3 en die was echt vet aleen jammer dat ie aleen voor xdoos 360 en PS3 is ๐Ÿ™ . en ik heb gezien dat yoda en dart vader(van star wars als ik het goed schrijf ๐Ÿ˜ณ ) der ook in voor komen ๐Ÿ™‚ ."

  Soul caliber 3 is voor de ps2 ^^ Nieuwe is Deel 4 ๐Ÿ˜† Verders ziet de game er zeker mooi uit.

 6.   
  crying baby's avatar

  unknowngamer schreef, "Ik had soul calibur 3 en die was echt vet aleen jammer dat soul calibur 4 aleen voor xdoos 360 en PS3 is ๐Ÿ™ . en ik heb gezien dat yoda en dart vader(van star wars als ik het goed schrijf ๐Ÿ˜ณ ) der ook in voor komen ๐Ÿ™‚ ."

 7.   
  PS3Killer's avatar

  Voor de liefhebbers, not for me.