Turning Point: Fall of Liberty verschijnt 14 maart

In Turning Point: Fall of Liberty speel je eens een gewone burger die onverhoopt in de oorlog terecht komt, waarbij de Duitsers met meer succes de periode 1940-1945 hebben doorstaan. Dankzij de demo heeft ontwikkelaar Spark Unlimited genoeg feedback gekregen om de game verder te optimaliseren. Hierdoor werd de game wel uitgesteld, maar vandaag blijkt dat dit van korte duur is. In plaats van de oorspronkelijke releasedatum van 29 februari zal de game nu op 14 maart in de winkels liggen.

Turning Point: Fall of Liberty schotelt eens een ander strijdveld voor dan de meeste andere WOII-games. Deze keer is het namelijk zo dat de geschiedenis geheel anders is gelopen. De nazi’s zijn nooit verslagen geweest en vallen in de jaren ’50 Amerika binnen. Met dit scenario, waarbij je eens niet als ervaren soldaat maar als gewone burger speelt, brengt Turning Point: Fall of Liberty je een explosieve actie-ervaring in een wereld waarin diverse bekende locaties in handen zijn gevallen van de nazi’s.

Turning Point: Fall of Liberty staat gepland voor 14 maart en zal verschijnen voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360.

 1.   
  Gerjann's avatar

  waneer komt de demo dan?? Dit is toch een RTS game 🙄

 2.   
  PS4owner's avatar

  dat is snel maar idd wanneer komt er nu een demo

 3.   
  ChielB's avatar

  ”GerJan 15″ schreef, "waneer komt de demo dan?? Dit is toch een RTS game 🙄 "

  Dit is een shooter, zeker geen RTS. Er is al een Xbox Live demo geweest, op basis van feedback van die demo is de ontwikkelaar dus diverse dingen gaan verbeteren. Of er nog andere demo’s uitkomen is op dit moment onbekend, maar uiteraard kan er altijd vlak voor de release nog wat verschijnen.

 4.   
  N360Gamer's avatar

  Ik vond de demo wat tegenvallen, slechte grafics, baggere A.I., houterige besturing enz. Het is goed dat ze tijd hebben genomen om dat te verbeteren, maar ik moet nog afwachten of ze dat gelukt is in zo’n korte tijd.

 5.   
  Ika Q's avatar

  Hopelijk komt er een verbeterde demo versie van Turning Point