Turning Point: Fall of Liberty uitgesteld tot eind maart

In Turning Point: Fall of Liberty speel je eens een gewone burger die onverhoopt in de oorlog terecht komt, waarbij de Duitsers met meer succes de periode 1940-1945 hebben doorstaan. Xbox 360-bezitters konden vorige maand al aan de slag met een demo, maar deze werd lang niet door iedereen met evenveel enthousiasme ontvangen.

Eind januari liet ontwikkelaar Spark Unlimited al weten dat ze de kritieken zeer serieus zouden nemen en inmiddels lijkt dit ook werkelijk te gebeuren. De game is namelijk uitgesteld van 29 februari tot een nieuwe release ergens tegen het einde van maart.

Turning Point: Fall of Liberty schotelt eens een ander strijdveld voor dan de meeste andere WOII-games. Deze keer is het namelijk zo dat de geschiedenis geheel anders is gelopen. De nazi’s zijn nooit verslagen geweest en vallen in de jaren ’50 Amerika binnen. Met dit scenario, waarbij je eens niet als ervaren soldaat maar als gewone burger speelt, brengt Turning Point: Fall of Liberty je een explosieve actie-ervaring in een wereld waarin diverse bekende locaties in handen zijn gevallen van de nazi’s.

Turning Point: Fall of Liberty staat gepland voor eind maart en zal verschijnen voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360.

 1.   
  martyntjee's avatar

  werk aan de bak ๐Ÿ™‚

 2.   
  Syappie's avatar

  ๐Ÿ˜ฅ ๐Ÿ˜ฅ ๐Ÿ˜ฅ ๐Ÿ˜ฅ ik kwijl al als ik die trailers zie ๐Ÿ˜›

 3.   
  )GN(-Erik's avatar

  Niet echt boeiend verhaal, maar voor de rest wel grappige game denk ik ๐Ÿ™„

 4.   
  N360Gamer's avatar

  Syappie schreef, " ๐Ÿ˜ฅ ๐Ÿ˜ฅ ๐Ÿ˜ฅ ๐Ÿ˜ฅ ik kwijl al als ik die trailers zie ๐Ÿ˜› "

  Ik kots als ik de demo speel ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜›