Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Battalion Wars 2 Attract Mode Trailer

Battalion Wars II is net als de voorganger op de Gamecube een oorlogsspel waarin strategische diepgang wordt gemengd met directe actie. De speler is commandant van een divers aantal eenheden waaronder tanks, infanterie, slagschepen en helikopters. In Battalion Wars II gebruik je de Wii-remote om tanks, vliegtuigen en schepen te besturen en je troepen leiding te geven. Zo word je dieper in de actie gezogen dan ooit tevoren. Een spannend verhaal laat de speler kennismaken met zes verschillende strijdmachten en dient als basis voor negentien hoofdmissies. Voor het eerst kan ook online tegen een andere commandant worden gestreden. Battalion Wars II verschijnt 15 februari op de Wii.

 1.   
  Jarek's avatar

  cool ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜› lijkt me wel mooi

 2.   
  Tadao's avatar

  2 nadelen
  1)tis voor wii(ik vindtet nadeel wantik hebber geen:P)
  2)alleen RTS op wii?lijktme nix
  is leuker als ze ook nog wat FPS in voegen(bijv, datje van rts mode jezelf in een soldaat kan plaatsen en dan zelf vechten,zoals rise and fall,civilization at war

 3.   
  NL Very Lazy's avatar

  vind de trailer wel mooi gemaakt:P

 4.   
  bolusbikker's avatar

  deathM schreef, "2 nadelen
  1)tis voor wii(ik vindtet nadeel wantik hebber geen:P)
  2)alleen RTS op wii?lijktme nix
  is leuker als ze ook nog wat FPS in voegen(bijv, datje van rts mode jezelf in een soldaat kan plaatsen en dan zelf vechten,zoals rise and fall,civilization at war"

  dat is ook bij deze. de rts is helaas wat karig.

 5.   
  Rock-in's avatar

  Hoe wil je dit met de Wii gaan spelen? ๐Ÿ˜•

  Het ziet er op de een of andere manier, typisch Nintendo uit. Heeft de look van een paar jaar oud internetspel en ik vind het te “gesloten”. Je kijkt blind 1 richting uit en in sommige gevallen zijn er letterlijk muren die het zicht beperken. Echter, redelijk wat fantasie gestoken in het design van de eenheden.

 6.   
  Tollos's avatar

  egt een wii game

 7.   
  rocktrobe's avatar

  leukt me niet echt een leuke game ik blijf lekker battlefield 2142 spelen maar ach voor de wii is nog geen 1 echt geweldige game uit gekomen hoop dat dit hem dan toch gaat worden