Monsters in het vizier op nieuwe screenshots Legendary

We hebben nog niet heel veel gehoord over Legendary (voorheen Legendary: The Box), een stevige first-person shooter die in ontwikkeling is bij Spark Unlimited, de ontwikkelaar van onder andere Call of Duty: Finest Hour en Turning Point: Fall of Liberty. Gisteren kwam daar eindelijk verandering in met de onthulling van een voorzichtige releasedatum en vandaag krijgen we weer eens een paar nieuwe screenshots te zien.

Legendary vertelt het verhaal van Charles Deckard, een kunstdief die er wordt ingeluisd om de beruchte doos van Pandora te stelen. Als hij Pandora’s Box opent laat hij hordes mythische wezens los op de moderne samenleving. Wezens waarvan we dachten dat ze alleen maar voorkwamen in verzonnen verhalen, zoals weerwolven en griffioenen (half leeuw, half adelaar).

Een wereldwijde oorlog begint tussen de mensheid en deze mythische wezens en alles wordt al snel erg gecompliceerd door de acties van machtige geheime groeperingen. Jij, als veroorzaker van al deze terreur, bent ongewenst de enige persoon die in staat is om aan alle ellende een einde te maken en de wereld te redden.

[SCREENSHOTS]

Legendary zal in de zomer van 2008 verschijnen voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

  1.   
    )GN(-Erik's avatar

    Woow!! En dat komt allemaal uit 1 zoon doos? 😆

  2.   
    Bello 2185's avatar

    )GN(-Erik schreef, "Woow!! En dat komt allemaal uit 1 zoon doos? 😆 "

    lol 😆

  3.   
    kasper1221's avatar

    ziet er mooi uit

  4.   
    PaNNa's avatar

    Zit iets in..

  5.   
    NL Very Lazy's avatar

    omg die lijkt me egt zo vet w0ot:D:P