Legendary zal in de zomer uitgebracht worden

We hebben nog niet heel veel gehoord over Legendary (voorheen Legendary: The Box), een stevige first-person shooter die in ontwikkeling is bij Spark Unlimited, de ontwikkelaar van onder andere Call of Duty: Finest Hour en Turning Point: Fall of Liberty. Vandaag komt daar verandering in met de onthulling van een voorzichtige releasedatum. De game moet namelijk ergens in de zomer verschijnen voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

Legendary vertelt het verhaal van Charles Deckard, een kunstdief die er wordt ingeluisd om de beruchte doos van Pandora te stelen. Als hij Pandora’s Box opent laat hij hordes mythische wezens los op de moderne samenleving. Wezens waarvan we dachten dat ze alleen maar voorkwamen in verzonnen verhalen, zoals weerwolven en griffioenen (half leeuw, half adelaar).

Een wereldwijde oorlog begint tussen de mensheid en deze mythische wezens en alles wordt al snel erg gecompliceerd door de acties van machtige geheime groeperingen. Jij, als veroorzaker van al deze terreur, bent ongewenst de enige persoon die in staat is om aan alle ellende een einde te maken en de wereld te redden.

Legendary zal in de zomer van 2008 verschijnen voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

  1.   
    STRAIGHT FLUSH's avatar

    aaaa wel cool verhaal

  2.   
    NL Very Lazy's avatar

    lijkt me egt cool:D:P