Het Army of Two gaat los in nieuwe trailer

Als er één game is dit jaar waar je in co-op mode op los kunt gaan, dan is het Army of Two, dat in ontwikkeling is bij EA Montreal. Er wordt al tijden gewerkt om de AI in deze game, en dan vooral die van je teamgenoot, optimaal te ontwikkelen zodat je ook daadwerkelijk als team kunt spelen. Vandaag krijgen we een nieuwe trailer te zien, waarin de mogelijkheden van een tweeperoons team worden beschreven.

Army of Two is een strategische actiegame en gaat, zoals de titel al doet vermoeden, om het samenspel van twee personen. Dit kan natuurlijk in de coöperatieve modus, splitscreen of online, maar ook in je eentje. EA Montreal heeft namelijk heel veel tijd gestoken in de kunstmatige intelligentie van niet alleen de vijanden, maar ook je teamgenoot. Niet langer loopt hij door je vuurlijn, tegen obstakels aan of zonder dekking. Met de nieuwste generatie consoles en de techniek die daar achter schuilt, is het mogelijk om een natuurgetrouwe en onbeslissende AI te ontwikkelen voor een game.

Daarnaast zal de game ook veel speciaal ontwikkelde co-op elementen bevatten, waaronder de Aggro-meter. Deze meter lijkt op het ‘aggro’ principe uit MMO games, waarbij het van invloed is welke speler het meeste dood en verderf zaait, het vaakst schiet enzovoorts. De vijand zal dit herkennen en zich focussen op de speler die het grootste gevaar oplevert. Dit biedt de andere speler waarmee je samenspeelt echter de kans om te flankeren. En is de Aggro-meter helemaal vol? Dan kan je de Overkill-modus activeren, een tijdelijke boost waarbij je twee keer zoveel schade kunt aanrichten en over ongelimiteerde munitie beschikt. Hierdoor kan je het je teamgenoot makkelijker maken om stealth kills uit te voeren.

Wil je meer weten over Army of Two? Check dan snel onze Fast Forward!

Army of Two zal in maart verschijnen voor de Xbox 360 en PlayStation 3.

 1.   
  NL Godfather's avatar

  ziet er vet uit 🙂

 2.   
  PS4owner's avatar

  alweer een vette trailer hoor dit is een echt knaller 😆

 3.   
  Ruudjee's avatar

  Dat ziet er retestrak uit!

 4.   
  Gerjann's avatar

  dit is egt met met co-op 8)

 5.   
  Fenris's avatar

  Ik hoop dat dat bloed nog gaat veranderen, voor de rest lijkt me dit egt een geweldige game 8)

 6.   
  Neolite's avatar

  lijkt me echt zo vet om met z’n tweeen op de bank te zitten en samen ff wat teroristen af te knallen. 🙂

 7.   
  Hitman047's avatar

  VEEEEEEEEEET!!! 😛

 8.   
  matthijs 2088's avatar

  vet! 😀 😆 😛