Leer alles over combat met de nieuwe trailer van Army of Two

Army of Two, dat in ontwikkeling is bij EA Montreal, moet een ongekende co-operatieve ervaring gaan worden. Ontwikkelaar EA Montreal is al tijden druk bezig om de AI in deze game, en dan vooral die van je teamgenoot, optimaal te ontwikkelen zodat je ook echt als team kunt spelen. Vandaag krijgen we een nieuwe trailer te zien, waarin we alles te weten komen over de drie C’s van combat…

Army of Two is een strategische actiegame en gaat, zoals de titel al doet vermoeden, om het samenspel van twee personen. Dit kan natuurlijk in de coöperatieve modus, splitscreen of online, maar ook in je eentje. EA Montreal heeft namelijk heel veel tijd gestoken in de kunstmatige intelligentie van niet alleen de vijanden, maar ook je teamgenoot. Niet langer loopt hij door je vuurlijn, tegen obstakels aan of zonder dekking. Met de nieuwste generatie consoles en de techniek die daar achter schuilt, is het mogelijk om een natuurgetrouwe en onbeslissende AI te ontwikkelen voor een game.

Daarnaast zal de game ook veel speciaal ontwikkelde co-op elementen bevatten, waaronder de Aggro-meter. Deze meter lijkt op het ‘aggro’ principe uit MMO games, waarbij het van invloed is welke speler het meeste dood en verderf zaait, het vaakst schiet enzovoorts. De vijand zal dit herkennen en zich focussen op de speler die het grootste gevaar oplevert. Dit biedt de andere speler waarmee je samenspeelt echter de kans om te flankeren. En is de Aggro-meter helemaal vol? Dan kan je de Overkill-modus activeren, een tijdelijke boost waarbij je twee keer zoveel schade kunt aanrichten en over ongelimiteerde munitie beschikt. Hierdoor kan je het je teamgenoot makkelijker maken om stealth kills uit te voeren.

Wil je meer weten over Army of Two? Check dan snel onze Fast Forward!

Army of Two zal in maart verschijnen voor de Xbox 360 en PlayStation 3.

 1.   
  Wouter's avatar

  Wow! Vette trailer! Als je dat zo in de game zou kunnen doen! Echt vet. 😆

 2.   
  NL Godfather's avatar

  awsome 🙂

 3.   
  Neolite's avatar

  jammer dat die trailer niet ingame is, had graag ingame beelden gezien. Voor de rest is het een hele vette game. 8)

 4.   
  Faex's avatar

  Hele vette game maar die trailer is echt heel mooi 8)

 5.   
  VanishNL's avatar

  weer iets om naar uit te kijken 😉

 6.   
  Nuckey's avatar

  yves_the_man schreef, "weer iets om naar uit te kijken 😉 "

  Zeker weten!