Soul Calibur IV introduceert Yoda en Darth Vader

Wie zich Soul Calibur II nog wel herinnert, kan hoogstwaarschijnlijk ook nog herinneren dat Soul Calibur een extra, exclusief character had, verschillend per console. Neem nou de GameCube versie, eenmaal ver genoeg gevorderd, was er de mogelijkheid om met de alom bekende Link te spelen. Leuk extraatje natuurlijk en Namco probeert hetzelfde trucje nog eens. Ditmaal met Soul Calibur IV, die uitkomt voor de Playstation 3 en Xbox 360. Geen Link, of een ander character uit het Nintendo universum, deze keer heeft Namco namelijk tijdelijk samengewerkt met LucasArts.

LucasArts, de producent van alle Star Wars games, zul je waarschijnlijk denken. En ja, dat klopt, Soulcalibur IV is verreikt met twee personages uit het Star Wars universum: Yoda en Darth Vader. In de Playstation 3 versie van Soul Calibur IV kun je Darth Vader vrijspelen, vanzelfsprekend is Yoda dan speelbaar op de Xbox 360.

[SCREENSHOTS]

Soul Calibur IV bouwt verder op de succesformule van de vorige delen en dat betekent veel recht-door-zee confrontaties in de vorm van rake klappen met zwaarden. De game zal characters uit de vorige delen recycleren, maar ook een aantal nieuwe warriors toe voegen. Met beloofde elementen als visueel realistische omgevingen, interactieve stages, verhoogde kunstmatige intelligentie, en een nieuw vechtsysteem is Soul Calibur IV een interessante titel voor wie eens flink next-gen keet wilt schoppen.

Soul Calibur IV verschijnt in de loop van 2008 voor Playstation 3 en Xbox 360.

 1.   
  Joene90's avatar

  Kick-ass! 😀

 2.   
  Gold_Thunder's avatar

  Lol, dat is best cool!

 3.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Is dat niet een beetje ongepast om deze figuren in het spel te laten zeten zo vreemd is dit zeg 😆
  net de trailer gezien zo verbazingwekend mooi Darth Vader and Yoda in action!
  http://www.gametrailers.com/player/29535.html

 4.   
  )GN(-Erik's avatar

  En voor de PC versie zeker Luke Skywalker 😕 😮

 5.   
  martyntjee's avatar

  Gaming4Ever>NL schreef, "Is dat niet een beetje ongepast om deze figuren in het spel te laten zeten zo vreemd is dit zeg 😆
  net de trailer gezien zo verbazingwekend mooi Darth Vader and Yoda in action!
  http://www.gametrailers.com/player/29535.html"

  WOOW die zien er goed uit 😮

 6.   
  Kaassouffl3's avatar

  Whaha egt vet!