‘Bronnen dichtbij Microsoft’ ontkrachten Xbox 360 Ultimate-geruchten

Even leek het er op dat de belangrijke aankondiging die Microsoft op de Consumer Electronics Show, volgende week in Las Vegas, de Xbox 360 Ultimate zou zijn. De Ultimate zou nog een stapje verder gaan dan de Elite. Hij zou een HD-DVD-speler bevatten, een 1080p HDMI poort, een draadloze Wi-Fi ontvanger, High Definition geluidsweergave (zoals DTS en Dolby True HD), een 65nm processor met een veel stillere koeling en een 320GB harddisk waarop televisieprogramma’s opgenomen zouden kunnen worden via de IPTV service voor de Xbox 360.

Een bron ‘dichtbij Microsoft’ heeft nu echter tegenover de website Next-Gen.biz verklaard dat de Xbox 360 Ultimate geen mogelijkheid is. De Xbox 360 Elite en de 80GB PlayStation 3 zijn immers al ongeveer even duur. Wanneer er ook nog eens een HD-DVD-speler en een 320GB harde schijf in zou moeten komen, zou de prijs richting de zeshonderd dollar schieten, en dat is te gek. Microsoft zelf wilde nog niet op het gerucht reageren.

Het wachten is nu op volgende week, wanneer we uit Microsoft’s eigen mond te horen krijgen wat die grote aankondiging inhoudt.

  1.   
    delta62's avatar

    Wie zou er nou dan een ultimate kopen? ik niet. (ik heb de primium) 🙂

  2.   
    Wouter's avatar

    Vette shit! Maar ik hoef hem niet…

  3.   
    Kaassouffl3's avatar

    Net als bij de ps3 toen de 600,- was zou et dan gaan.. toen verkocht die ook nie al te best.. En niemand heeft toch 320 GB nodig..

  4.   
    Pimkingetje's avatar

    Leuk gedaan! Maar bekijk astu de prijs niet (400 euro?) 👿

  5.   
    Neolite's avatar

    zolang er nog geen officieel bericht naar buiten is gekomen, staan alle opties nog open. 😉