Haze nog verder uitgesteld?

Twee weken geleden werden we al geconfronteerd met een licht uitstel van de game Haze. Ubisoft tilde het spel over de feestdagen heen en Haze kreeg een releaseperiode van ‘begin 2008’ met zich mee. Helaas zijn er nu duidelijke aanwijzingen dat Haze pas in augustus volgend jaar zal verschijnen. In de Ubishop is te zien dat een release in augustus niet onwaarschijnlijk is. Ubisoft heeft nog niet gereageerd op deze berichten dus laten we hopen dat het een fout(je) is…

Haze speelt zich af in het jaar 2048, een tijd waarin het bedrijf Mantel Global Industries de touwtjes van de wereldeconomie in handen heeft. Jij speelt Jake Carpenter, een soldaat van het leger van Mantel en je vindt uitdaging en voldoening in het vechten voor een goede zaak. Dankzij hun grote arsenaal aan voertuigen, dodelijke wapens en bio-medische ondersteuning zijn de soldaten van het Mantel Army gevreesd door terroristen, dictators en politieke vijanden van Mantel. Meest gevreesd wordt het goedje Nectar, wat van iedere soldaat een dodelijke moordmachine maakt. Het heeft echter ook zijn keerzijde.

Jouw gevecht begint in een door de oorlog verscheurd land in Zuid Amerika, waar je het opneemt tegen een gevaarlijke rebellen factie, genaamd The Promised Hand. In het begin lijkt alles vrij goed te verlopen, maar al snel nemen de zaken een bijzondere wending…

Lees ook onze uitgebreide preview!

Haze zal vooralsnog begin 2008 uitkomen voor de PlayStation 3. De versies voor de PC en Xbox 360 volgen wellicht in de loop van 2008.

 1.   
  Tollos's avatar

  Ik hoop dat het een foutje is. HAZE lijkt mij een leuke game.

 2.   
  Chielh's avatar

  Het zou mij niet verbazen dat het geen foutje was, maar ja beter een goed afgewerkte game dan iets wat je als bierviltje kan gebruiken (blacksite?)

 3.   
  Kaassouffl3's avatar

  Chielh schreef, "Het zou mij niet verbazen dat het geen foutje was, maar ja beter een goed afgewerkte game dan iets wat je als bierviltje kan gebruiken (blacksite?)"

  Das wel weer waar.

 4.   
  wa@'s avatar

  niet alweer he , Dit wordt echt een game die ik moet hebben.

 5.   
  Rock-in's avatar

  Augustus, damn dat is in een keer een half jaar later.

 6.   
  )GN(-Erik's avatar

  Volgens mij hebben ze geen haast ๐Ÿ˜† Misschien krijgt deze game ook wel van die Uber Grafics als Crysis, dan kan nog niemand hem spelen of Very high settings ๐Ÿ™„

 7.   
  Jostii's avatar

  ja t is wel waar dat je beter een afgewerkt product kan hebben dat tof is maar t
  is ook so scheit dat een game de hele tijd word uitgesteld en haze zou oorspronkelijk al in
  september dit jaar uitkomen en nu komt het dan mischien wel volgend jaaar augustus
  uit dat zou 11 maanden uitstel zijn dat is wel heel veel ๐Ÿ˜ก ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜•

 8.   
  johneeeh's avatar

  )GN(-Erik schreef, "Volgens mij hebben ze geen haast ๐Ÿ˜† Misschien krijgt deze game ook wel van die Uber Grafics als Crysis, dan kan nog niemand hem spelen of Very high settings ๐Ÿ™„ "

  haze komt uit op ps3 dachtik?
  laatmaar blijkbaar ook op pc en 360 (A)

 9.   
  pertie's avatar

  )GN(-Erik schreef, "Volgens mij hebben ze geen haast ๐Ÿ˜† Misschien krijgt deze game ook wel van die Uber Grafics als Crysis, dan kan nog niemand hem spelen of Very high settings ๐Ÿ™„ "

  Wie weet,voor 21 seconden dan…

 10.   
  triniton's avatar

  jammer maar op de gamebeurs in utrecht kon je hem al helemaal spelen 8)

 11.   
  squize me's avatar

  Zo lang nog…. pfff ๐Ÿ˜•