Demo voor Haze verschenen op PlayStation Network

Het is groots, het is populair en het is exclusief voor PlayStation Network: de multiplayer én singleplayer demo van Haze. Het duurde een tijdje, maar Ubisoft heeft uiteindelijk toch nog een demo weten te verspreiden van een vaak uitgestelde game. Sterker nog, dit is een van de weinige demo’s die eerder in Europa verschijnt dan in de Verenigde Staten. Zij krijgen de demo morgen pas voorgeschoteld.

De demo bevat een internetmode voor vier man, twee speler split-screen en LAN-modus. Genoeg om een tijdje van te genieten voordat het echte spel in de winkels verschijnt op 23 mei. In het singleplayer deel van de demo kunnen we een klein stukje van de campaign spelen, met alles erop en eraan. Wie heeft er zin in Nectar?

Haze speelt zich vijfentwintig jaar in de toekomst af. Overheden schakelen steeds vaker gespecialiseerde bedrijven in om militaire operaties uit te voeren. Jij speelt Jake Carpenter, een soldaat van het leger van de Mantel Corporation en je vindt uitdaging en voldoening in het vechten voor een goede zaak. Dankzij hun grote arsenaal aan voertuigen, dodelijke wapens en bio-medische ondersteuning zijn de soldaten van het Mantel Army gevreesd door terroristen, dictators en politieke vijanden van de Mantel Corporation.

Jouw gevecht begint in een door de oorlog verscheurd land in Zuid Amerika, waar je het opneemt tegen een gevaarlijke rebellen factie, genaamd The Promise Hand. In het begin lijkt alles vrij goed te verlopen, maar al snel nemen de zaken een bijzondere wending…

Haze verschijnt op 23 mei voor de PlayStation 3.

 1.   
  Xtremie's avatar

  Die ga ik vanmiddag downloaden 😆 (moet straks eerst nog naar school)

 2.   
  templer's avatar

  Ik heb hem vanmorgen gedownload, best een vet spel. Ik kon die splitscreen mode voor 2 spelers echter niet ontdekken 🙁

 3.   
  NightHawk's avatar

  hebbik net wat gespeeld, de graphics zijn maar gewoontjes maar dat nectar-gedoe is echt vet!

 4.   
  Lashrom's avatar

  Hij is echt zalig ! Vooral als je mattie’s nectar vrijkomt word ie helemaal gek en schiet ie je zelfs neer ! Echt een goeie gameplay ik geef hem een 9/10 ! Maar als je je teamgenoten revived wat doet ie dan ? Hij slaat alleen op z’n rug ofzo ?

 5.   
  GameAC's avatar

  Vette demo, ook zeer goed dat ze een 4player co-op mode in die demo wisten te proppen.

 6.   
  denv's avatar

  templer schreef, "Ik heb hem vanmorgen gedownload, best een vet spel. Ik kon die splitscreen mode voor 2 spelers echter niet ontdekken 🙁 "

  Dan moet je met een 2e account inloggen (staat rechtsbovenin) en dan gewoon de campaign starten, als het goed is heb je dan splitscreen co-op

 7.   
  The Beaver's avatar

  Mijn vriend zit de Hele dag te zeuren Om ff de Demo te Checken bij Hem thuis.. 😆 , Maar tja ik heb nu toch wel ff
  een voorkeur aan het zonnetje, 😆

 8.   
  Fawaka-W's avatar

  best vet! lijkt erg veel op halo soms.