Nog geen draadloze microfoons bij Singstar 3

Sinds afgelopen woensdag ligt Singstar voor de PlayStation 3 in de winkels. Als je echter blij bent gemaakt door het feit dat er draadloze microfoons bij zouden zitten dan hebben we slecht nieuws voor je. Bij de Singstar exemplaren die nu in de winkels liggen zitten geen draadloze microfoons (die overigens middels Bluetooth contact zouden maken met de console). Als je dus alleen maar draadloze microfoons wilt hebben om los te gaan met Singstar 3, reken dan niet in een waas een exemplaar af met microfoons waar wel kabels aan zitten, want dat is aan de buitenzijde van de verpakking niet echt goed te zien.

Overigens werken je oude Singstar microfoons natuurlijk prima via de usb-poorten op de PlayStation 3, maar zeg nou zelf… die draadloze mics waren wel een van de grootste vernieuwingen in het Singstar-genre. Een rondgang rond enkele gameshops leerde ons dat er nog niets bekend is over wanneer de draadloze exemplaren te koop zullen zijn. Een veelgehoorde verklaring voor de afwezigheid van de bluetooth microfoons was dat Sony ‘geen tijd genoeg had’ om ze te leveren. De tijd zal het leren…

Na de succesvolle serie SingStar op de PlayStation 2, is het karaoke spel terug in next gen! Met dertig nummers op het Blu-Ray schijfje en nog eens driehonderdvijftig nummers op internet, kun je een goed feestje bouwen met deze nieuwe Singstar. De liedjes die we met ons tekort aan talent zullen verkrachten, zijn onder andere van Blur, Coldplay, Outkast, The Pussycat Dolls en U2. De draadloze microfoons laten dus nog even op zich wachten.

Singstar voor de PlayStation 3 ligt inmiddels in de winkels.

  1.   
    Jostii's avatar

    lekker belangrijk ๐Ÿ˜• mar tja t is wel altijd handig ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ˜‰ anders stoek je de hele tijd over die
    kut kabels ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜ก

  2.   
    Peter Stout's avatar

    Jostii schreef, "lekker belangrijk ๐Ÿ˜• mar tja t is wel altijd handig ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ˜‰ anders stoek je de hele tijd over die
    kut kabels ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜ก "

    Dus wel belangrijk? ๐Ÿ˜†

  3.   
    Neolite's avatar

    Jostii schreef, "lekker belangrijk ๐Ÿ˜• mar tja t is wel altijd handig ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ˜‰ anders stoek je de hele tijd over die
    kut kabels ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜ก "

    het is niet de bedoeling dat er zo gescholden word ๐Ÿ˜ก

  4.   
    gappower's avatar

    spijtig ๐Ÿ™

  5.   
    Kaassouffl3's avatar

    Mwaa zo erg vink et nou ook weer niet.