Peter Jackson’s Halo-project officieel van de baan

De laatste dagen is er veel nieuws te vinden over verschillende Halo-onderwerpen en het meeste nieuws is natuurlijk leuk om te lezen. Helaas hebben we nu wat minder goed nieuws, want het grote Halo-project van Peter Jackson is nu officieel van de baan. De regisseur van onder andere Lord of the Rings en King Kong wist in 2006 Halo: Chronicles aan te kondigen en het moest verschijnen in verschillende episodes op de Xbox 360. Als reden geeft Jackson de annulering van de Halo-film:

    โ€œThat Halo project is no longer happening, it sort of collapsed when the movie didn’t end up happeningโ€

De annulering van het project komt niet als verrassing, maar toch blijft het vervelend als een annulering officieel wordt.

  1.   
    gebruiker50081's avatar

    Jammer ๐Ÿ™ Ik heb een trailer gezien en die zag er echt vet uit.

  2.   
    Serg1337's avatar

    wel jammer ๐Ÿ™

  3.   
    gebruiker50081's avatar

    Ik heb het is verdrer opgezocht en er staat dat het niet volledig van de baan is. Dit is wat het bedrijf waar Peter Jackson werkt zegt: This doesnโ€™t mean that weโ€™ll never get a Halo movie, but Microsoft isnโ€™t making it easy for fan fulfillment when they are demanding an upfront fee of five million for the rights to the film, and 10% of the total profits. Iโ€™m not too worried though, if thereโ€™s ONE video game based movie that could succeed in story and sales, itโ€™s definitely a Halo movie. I have a feeling it might just happen to coincidentally come out in theatres around the same time as the next Microsoftโ€™s Xbox console launch. Plus Microsoft heeft dus ook grotendeels geholpen aan het “Crushen” van de Halo film.

  4.   
    ChielB's avatar

    Kortom, het is gewoon van de baan. ๐Ÿ˜‰ En anders in elk geval een idee dat voor lange tijd in de ijskast mag staan. ๐Ÿ˜›

  5.   
    Serg1337's avatar

    voor zo ver ik weet was Peter Jackson niet de regiseur van de halo film.. hij werkte samen met Neill Blomkamp aan de film maar had dus niet de regie.dus hoezo moet Peter Jackson dit nou opeens melden? ๐Ÿ˜•

  6.   
    craz's avatar

    Ik dacht dat die al lang uitgesteld was ๐Ÿ˜› maarja het is wel jammer ๐Ÿ™

  7.   
    ChielB's avatar

    ”Serg1337″ schreef, "voor zo ver ik weet was Peter Jackson niet de regiseur van de halo film.. hij werkte samen met Neill Blomkamp aan de film maar had dus niet de regie.dus hoezo moet Peter Jackson dit nou opeens melden? ๐Ÿ˜• "

    Dat staat er ook niet. Hij werkte blijkbaar aan een ander Halo-project, dat tegelijk met de film nu dus ook van de baan is.

  8.   
    Neolite's avatar

    Met ODST en Reach zitten we eerst wel goed, dus zelfs als hij er nog zou komen dan dan hebben we genoeg games om het wachten vol te houden. ๐Ÿ˜‰

  9.   
    Rijstekorrel's avatar

    wel jammer

  10.   
    Thazero's avatar

    Aaa, wat jammer nou ๐Ÿ˜›

  11.   
    Maotes's avatar

    Ach, wat emotioneel :’)

  12.   
    Ivvo's avatar

    Heerlijk ๐Ÿ˜€ vandaag terug van vakantie, en het eerste game-nieuwtje dat ik lees ๐Ÿ˜€

  13.   
    Serg1337's avatar

    Ivvo schreef, "Heerlijk ๐Ÿ˜€ vandaag terug van vakantie, en het eerste game-nieuwtje dat ik lees ๐Ÿ˜€ "

    je bent er blij mee?

  14.   
    Maotes's avatar

    Ja, ik ook.

  15.   
    Mattmerize's avatar

    Ja, ik ook. Ik zou het zonde vinden om zo’n goede franchise door de sloot getrokken te zien worden doordat ze er een film en dit van maken. Games zoals Halo zijn niet geschikt voor het witte doek, en andersom vaak ook niet. Door die toch te maken schaadt je het imago eigenlijk. Kijk maar naar Street Fighter-films. Die zijn ook niet echt een aanwinst voor de franchise.

  16.   
    )GN(-Erik's avatar

    Kan hij zich mooi weer richten op THE HOBBIT. Of wordt die door iemand anders gedaan? ๐Ÿ˜•

  17.   
    Serg1337's avatar

    Matthijsjuh schreef, "Ja, ik ook. Ik zou het zonde vinden om zo’n goede franchise door de sloot getrokken te zien worden doordat ze er een film en dit van maken. Games zoals Halo zijn niet geschikt voor het witte doek, en andersom vaak ook niet. Door die toch te maken schaadt je het imago eigenlijk. Kijk maar naar Street Fighter-films. Die zijn ook niet echt een aanwinst voor de franchise."

    hoezo vergelijk jij streetfighter met halo? :’) ik denk dat halo juist een goede game is voor een film.. en nou moet je niet denken van “ja maar andere gamefilms zijn ook zo gay geworden”.. dat is dan mioschien wel waar, maar dat betekend niet dat elke gamefilm gay is/word ๐Ÿ™„