Eidos Interactive werkt aan nieuwe Tomb Raider

Eidos Interactive werkt hoogstwaarschijnlijk aan een nieuwe Tomb Raider game. Dat is natuurlijk goed nieuws, hoewel Tomb Raider Legend ons nog vers in het geheugen ligt en Anniversary nog steeds heel actueel is. Toch kunnen we met grote zekerheid aannemen dat er weer een nieuw deel in de planning zit want Eidos heeft patent gevraagd op de naam Tomb Raider: Underworld. Bij dit patent is aangetekend dat het om een game gaat. Uiteraard heeft Eidos nog niets officieel bekend gemaakt, dus wanneer en op welke platformen de game gaat uitkomen is allemaal niet bekend.

  1.   
    Ariose's avatar

    Er zijn zelfs al gameplay beelden vrijgegeven een tijdje geleden. Zover ik weet waren ze niet fake. Maar hier werkte ze toch al een langere tijd aan? Alleen toen nog onder de naam Tomb Raider 8?

  2.   
    Peter Stout's avatar

    Ariose schreef, "Er zijn zelfs al gameplay beelden vrijgegeven een tijdje geleden. Zover ik weet waren ze niet fake. Maar hier werkte ze toch al een langere tijd aan? Alleen toen nog onder de naam Tomb Raider 8?"

    Het blijft vaag inderdaad. 😆

  3.   
    )GN(-Erik's avatar

    Legend en Anniversary al uitgespeeld 😆 !!! Laat deze ook maar komen 😛

  4.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Hopen dat ze nou met iets boeiends bezig want ik eet eigelijk gewoon altijd de zelfde koek als ik met dit soort spelen bezig ben hoop dat ze wat verniewing in de Tomb Raider games brengen 😛

  5.   
    Rijstekorrel's avatar

    laat maar komen binnenkort me ps3 dus dat komt goed :D. en er staat op welke platformen nog niet bekend ik denk niedegval dat die niet meer op de ps2 en xbox komt. was volgens mij al een keer gezegd dat dit laatste tomb raider was op de ps2 legend dan

  6.   
    gamer07nl's avatar

    Als ze nou nog eens een goede Tombraider maken koop ik deze ook. Tomb raider vond ik altijd wel vet maar deed altijd heel lang over het begin.

  7.   
    Rijstekorrel's avatar

    gamer07nl schreef, "Als ze nou nog eens een goede Tombraider maken koop ik deze ook. Tomb raider vond ik altijd wel vet maar deed altijd heel lang over het begin. "

    de laaste tomb raider was ook erg goed en die er voor ook al vonden die sommige minder

  8.   
    klaaskiller's avatar

    Tombraider Games zijn echt vet gaaf 😀 😆 en ik kan niet wachten om hem te kopen 😉 want ik heb ze allemaal 🙄