No More Heroes rond februari in de winkelrekken

No More Heroes lijkt wel een game die de media schuwt, het nieuws rondom de Japanse actiegame voor de Wii blijft hier en daar namelijk nogal wazig en tot voor kort hoorden we enkele maanden niks meer van de game. Vandaag lichten de makers weer een tipje van de sluier door het een en ander over de launchdatum te vertellen.

Via het Japanse gamemagazine Famitsu lieten de makers van No More Heroes enkele info rondgaan over de launchdatum. No More Heroes verschijnt namelijk alweer op 7 december in Japan en de launch voor ons Europeanen zal waarschijnlijk plaatsvinden rond februari. Dat wordt dus nog eventjes wachten voor ons.

In No More Heroes speel je als Travis Touchdown, een gewone jongen die fan is van anime en in het fictieve stadje Santa Destroy woont. Als je op een dag in het bezit komt van een soort lichtzwaard, beland je ineens onderaan de lijst van een grote organisatie van huurmoordenaars. Om jezelf te bewijzen zal je het op moeten nemen tegen de 10 beste mede-huurmoordenaars, elk met een eigen verhaal en achtergrond.
De game zal verschijnen op de Wii, maar de meeste aanvallen zullen waarschijnlijk toch met de knoppen gebeuren. Wel zal af en toe de remote van pas moeten komen om met je zwaard in de lucht te zwaaien. Dit allemaal in een typisch Japanse anime-stijl en in een free-roaming wereld, wat garant staat voor actie!

 1.   
  Alias's avatar

  free roaming op de wii leuk 😆

 2.   
  Verbeemen's avatar

  .

 3.   
  Kaassouffl3's avatar

  ik sla em over 🙂