No More Heroes is eigenlijk ontworpen voor de Xbox 360

In een interview heeft Goichi ‘Suda 51′ Suda gezegd dat zijn nieuwe Wii game, No More Heroes, eigenlijk bestemd was voor de Xbox 360. De baas van de uitgever van de game, Marvelous Interactive, had de nieuwe Wii controller gezien en vond dat No More Heroes moest migreren van de 360 naar de Wii. Zo gezegd, zo gedaan.

Suda is zelf tevreden met de overstap naar Nintendo’s platform: zwaardvechten is een belangrijk deel van de game en is leuker geworden dankzij de Wii controller.

In No More Heroes speel je als Travis Touchdown, een gewone jongen die fan is van anime en in het fictieve stadje Santa Destroy woont. Als je op een dag in het bezit komt van een soort lichtzwaard, beland je ineens onderaan de lijst van een grote organisatie van huurmoordenaars. Om jezelf te bewijzen zal je het op moeten nemen tegen de 10 beste mede-huurmoordenaars, elk met een eigen verhaal en achtergrond.

De game zal verschijnen op de Wii, maar de meeste aanvallen zullen waarschijnlijk toch met de knoppen gebeuren. Wel zal af en toe de remote van pas moeten komen om met je zwaard in de lucht te zwaaien. Dit allemaal in een typisch Japanse anime-stijl en in een free-roaming wereld, wat garant staat voor actie!

No More Heroes is verschenen in de Verenigde Staten, bij ons duurt dat nog tot 28 februari.

  1.   
    Fawaka-W's avatar

    dan verwacht k dus ook top grafix voor Wii niveau ?

  2.   
    Tadao's avatar

    dan verw8 ik dus ook top bugs op wii niveau ? 😛

  3.   
    Neolite's avatar

    eerder in amerika, Hoe verassend. 😛

  4.   
    GutZilla's avatar

    wieriemaster schreef, "dan verwacht k dus ook top grafix voor Wii niveau ?"

    Bullcrap tuurlijk…dat passe ze heus wel aan. 😛