Eerste Crysis patch ‘niks speciaals’

Hier en daar wordt Crysis bestempeld als ‘de mooiste game tot nu toe’. Maar ook die games zullen toch ooit eens patches moeten ondergaan, Crytek is momenteel bezig met de allereerste. Vandaag kregen we te horen van de makers dat deze patch ‘niets speciaals’ zal worden.

De patch zou volgens de developers slechts wat kleine aanpassingen toevoegen, zo zal de multiplayer balans bijgeschaafd worden en hier en daar een bug om zeep geholpen worden. Crytek meldde eveneens dat het niet lang meer zal duren voordat de patch downloadbaar is, deze zal namelijk direct online gaan na het testen op stabiliteit.

Crysis is een first person shooter van de makers van Far Cry. De game speelt zich voornamelijk in de tropen af, waar jij en je team het op zullen moeten nemen tegen een alien invasie en de Noord-Koreanen. Waar Far Cry een spel was waarin je in je eentje opereerde, heb je ditmaal een squad tot je beschikking en zal tactiek een veel grotere rol spelen. Daarnaast kun je je wapens en nanosuit helemaal customizen met onder andere nieuwe gadgets zoals speed, cloak, armor en strenght.

De game draait op de CryEngine 2 en levert adembenemend mooie beelden op. Crysis kent ongelooflijk veel details en laat daarnaast ook een realistische weergave van bewegende vegetatie en doorbrekende zonnestralen zien.

Crysis is inmiddels uitgebracht voor de PC.

  1.   
    Chielh's avatar

    iedere game moet er idd aan geloven

  2.   
    Rideo Mortem's avatar

    vind t ook geen slecht iets, gepatched worden ^^

  3.   
    DeFx's avatar

    patch ๐Ÿ˜•

  4.   
    ikbenrick's avatar

    En als aanvulling, de preformance wordt verbeterd.
    http://www.incrysis.com/index.php?option=com_content&task=view&id=572

    ๐Ÿ™‚

  5.   
    bubelss's avatar

    haha leuk wat heet zo’n patch dan voor zin ๐Ÿ˜›

  6.   
    Kaassouffl3's avatar

    OOk de kleinde niet speciale foutjes moeten eruit. En ik heb in dat spel nie vee slechts gevonden.