De invasie begint op nieuwe screenshots Mercenaries 2: World in Flames

Pandemic Studios is alweer enige tijd bezig met Mercenaries 2: World in Flames. Deze actievolle, free-roaming game lijkt ondertussen al op een grote groep fans te kunnen rekenen en het wachten is dan ook op de release. Helaas werd eerder dit jaar al bekend gemaakt dat deze game verschoven wordt naar het nieuwe jaar. Om dit nieuwe, explosieve avontuur niet uit het oog te verliezen, worden we vandaag weer eens voorzien van vier nieuwe screenshots.

Mercenaries 2: World in Flames is een explosieve, open-world actiegame, waarbij je als speler in een door de oorlog verscheurde wereld terecht komt. Een tiran met een grote honger naar macht is onrust aan het zaaien in Venezuela en heeft zijn pijlen gericht op de olievoorraad in dat land. Dit leidt tot een invasie die het land zal veranderen in een ongekend strijdveld. De game voorziet je van de meest geavanceerde en tevens meest gevaarlijke technologie, van blitse sportauto’s tot satelliet-gestuurde mini-nukes. Tanks, APC’s, boten, luxe voortuigen: noem het en je kunt het krijgen in de game. En heb je er geen geld voor? Dan zijn er altijd nog wat andere manier om je spullen te ‘krijgen’. Hierbij zal het vooral draaien om de regel: als je iets ziet: koop het, steel het, of knal het eens flink overhoop!

[SCREENSHOTS]

Meer weten over Mercenaries 2? Check dan snel onze knallende preview!

Mercenaries 2: World in Flames wordt wellicht pas in 2008 uitgebracht voor de PlayStation 3, PlayStation 2, Xbox 360 en PC.

  1.   
    )GN(-Erik's avatar

    THIS GAME ROCKS!!! 🙂

  2.   
    Rock-in's avatar

    idd en niet zo’n klein beetje ook. 😛 Belooft wat al die vrijheid.

  3.   
    Tollos's avatar

    lijkt me vet 8)

  4.   
    Ika Q's avatar

    Airsupport is 0wnage, het hele stadje kapot nuken 8)

  5.   
    FPS–>TOM!!<--'s avatar

    deze gaat mischien wel goede concurentie vormen voor GTA IV

  6.   
    gamer07nl's avatar

    Ziet er wel vet uit

  7.   
    DeFx's avatar

    Ziet er inderdaad strak uit maar of dit een concurent word vor de nieuwe gta ? nee hoor gta hoeft maar 1 reclame te maken en die verkoopt 30 milioen keer dit spel heeft de naam niet en gta wel.

  8.   
    gappower's avatar

    Ziet er veel belovend uit.