Crytek komt met tijdelijke oplossing connectieproblemen Crysis

Crysis is inmiddels verschenen voor de PC en zodoende heeft het grote publiek ook kennis kunnen maken met de diverse aspecten van de game, waaronder de multiplayer. Deze blijkt alleen niet zo vlekkeloos te werken als velen gehoopt hadden, want diverse gamers hebben al geklaagd over connectieproblemen.

Crytek heeft inmiddels gereageerd dat ze bekend zijn met het probleem en hard werken aan een oplossing. Een mogelijke oorzaak is de multiplayer bèta of de singleplayer demo. Als één van deze twee voorproefjes pas gedeïnstalleerd wordt nadat je de volledige versie hebt geïnstalleerd, dan kan je CD-key per ongeluk verwijderd worden.

Mocht dit het geval zijn, dan kan je hier terecht voor een zogeheten workaround. Voor de rest blijft het wachten op een officiële fix van Crytek zelf.

Crysis is een first person shooter van de makers van Far Cry. De game speelt zich voornamelijk in de tropen af, waar jij en je team het op zullen moeten nemen tegen een alien invasie en de Noord-Koreanen. Waar Far Cry een spel was waarin je in je eentje opereerde, heb je ditmaal een squad tot je beschikking en zal tactiek een veel grotere rol spelen. Daarnaast kun je je wapens en nanosuit helemaal customizen met onder andere nieuwe gadgets zoals speed, cloak, armor en strenght.

De game draait op de CryEngine 2 en levert adembenemend mooie beelden op. Crysis kent ongelooflijk veel details en laat daarnaast ook een realistische weergave van bewegende vegetatie en doorbrekende zonnestralen zien.

Crysis is inmiddels uitgebracht voor de PC.

  1.   
    T.Verhoeven's avatar

    Ik krijg ook de meling van ”plaats de orginele dvd en geen reserve copy”
    maar het is de orginele 😕

  2.   
    bubelss's avatar

    nergens last van speel ook niet zo vaak online gaat er mij een beetje te hard aan toen 😛

  3.   
    ChielB's avatar

    T.Verhoeven schreef, "Ik krijg ook de meling van ”plaats de orginele dvd en geen reserve copy”
    maar het is de orginele 😕 "

    En dat geval kan je de aangeboden workaround eens proberen, wat mogelijk een oplossing kan bieden. Er wordt sowieso aan gewerkt door Crytek.

  4.   
    Kaassouffl3's avatar

    Doet bij mij goed or 🙂

  5.   
    BartG's avatar

    weet ik ook voor als ik crysis zelf heb 😆 😛

  6.   
    wiebo's avatar

    JAmmer dat elke game, meestal nog gepached moet worden!! Alsof het nooit goed getest is.. 🙁

  7.   
    ChielB's avatar

    Games worden tegenwoordig veel uitgebreider getest dan ooit tevoren. Nadeel is alleen dat je altijd pas tegen zulke problemen aanloopt als de grote massa gamers ermee aan de slag gaat. Dan kom je pas zulke situaties tegen en kan een ontwikkelaar er iets aan doen.

    Met alle beta’s en demo’s tegenwoordig wordt er toch wel behoorlijk uitgebreid getest hoor. 8)

  8.   
    Alias's avatar

    het is beter dat er een tijdelijke oplossing is dan dat er geen oplossing is 😉