Phoenix Wright Ace Attorney: Trials and Tribulations verschijnt pas in 2008

Phoenix Wright is een adventureserie voor de Nintendo DS waarin jij de jonge advocaat Phoenix Wright speelt. Hij moet een serie rechtzaken oplossen en in Europa is eerder dit jaar al zijn tweede avontuur verschenen, Phoenix Wright Ace Attorney: Justice For All.

Het derde deel uit deze serie, Phoenix Wright Ace Attorney: Trials and Tribulations, zal ook weer naar Europa komen, maar distributeur Nintendo laat vandaag weten dat de game een release voor de Kerst niet zal gaan halen. Ondanks dat er nooit een specifieke releasedatum genoemd is, zal dit voor fans van de serie toch zeker een tegenvaller zijn. De game werd immers over het algemeen al zeer goed ontvangen buiten Europa.

In Phoenix Wright Ace Attorney: Trials and Tribulations speel je wederom weer met de jonge advocaat Phoenix Wright. Ditmaal wordt het vuur hem aan de schenen gelegd in een onderzoek en rechtszaak tegen een andere advocaat, genaamd Godon. Gelukkig krijgt hij ook in dit avontuur weer hulp van Maya en Mia Fey.

Tevens is de tweedeling in deze game weer aanwezig; eerst zul je bewijsmateriaal moeten zoeken en getuigen moeten ondervragen in het lopende onderzoek betreffende de moordzaak en daarna zul je deze feiten de rechtszaal mee in moeten nemen om de dader achter slot en grendels te krijgen.

Phoenix Wright Ace Attorney: Trials and Tribulations verschijnt in 2008 voor de Nintendo DS.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren