Sony onthult prijs van losse nummers voor SingStar

Nog een maand geduld en dan mogen we onze buren weer gaan kwellen met unieke zangkunsten, want SingStar komt naar de PlayStation 3. Vandaag heeft Sony wat meer bekend gemaakt over de prijs van losse nummers, die via de online ‘SingStore’ te downloaden zijn. Elk los nummer zal een prijskaartje van 1,49 euro krijgen. De game zelf bevat standaard al 30 nummers om je zangtalent op bot te vieren en kost 44,99 euro voor de gewone versie en ongeveer 74,99 euro voor de versie met twee microfoons.

Op dit moment staan er 44 extra downloadbare nummers gepland voor de SingStore, waaronder bestaande nummers van de PS2-versie van SingStar en nieuwe hits van onder andere de Manic Street Preachers en Depeche Mode. Sony heeft al beloofd dat er zeer regelmatig nieuw materiaal in de SingStore te vinden zal zijn.

Na de succesvolle serie SingStar op de PlayStation 2, is het karaoke spel terug in next gen! Met 30 nummers op het Blu-Ray schijfje en nog eens vele nummers op internet, kun je een goed feestje bouwen met deze nieuwe Singstar. De liedjes we met ons tekort aan talent zullen verkrachten, zijn onder andere van Blur, Coldplay, Outkast, The Pussycat Dolls en U2. Dit keer neem je het op tegen anderen met de nieuwe draadloze microfoons, zodat je nog meer bewegingsvrijheid hebt tijdens het zingen.

SingStar is exclusief voor de PlayStation 3 en verschijnt op 12 december.

  1.   
    SjaakSnel's avatar

    Dat is duur:O een normaal nummer download je voor 0,99euro. (of gratis:P)

  2.   
    TheDude's avatar

    Ik vind het nog wel redelijk geprijsd, je koopt toch zo af en toe alleen een paar leuke en geen dure paketten met maar 2-3 leuke nummers.

    Het zijn ook geen gewone nummers maar SingStar-nummers he. Komt wat meer bij kijken dan alleen een simpel mp3’tje. 😉

  3.   
    WW's avatar

    Maar weinig écht actuele artiesten komen voorbij. 😕 Ben benieuwd.

  4.   
    Fawaka-W's avatar

    t leukste zou zijn dat je je eigen mp3 dinge ein kon zetten. en dat er van zelf zo een behoordelingsschema werd gemaakt.

  5.   
    ChielB's avatar

    WW schreef, "Maar weinig écht actuele artiesten komen voorbij. 😕 Ben benieuwd."

    “…Coldplay, Outkast, The Pussycat Dolls en U2.” Volgens mij zit er nog wel redelijk wat bij, hoewel het altijd actueler kan natuurlijk. Wie weet met de downloads… 🙂