Vijf futuristische nieuwe kiekjes van spacegame Mass Effect

Eerder vandaag konden we jullie al verblijden met een lesbische sexscène uit Mass Effect, voor wie dat toch net even te ver gaat zijn er gelukkig ook nog wat conventionele screenshotjes aanwezig. Hoewel ze niet al te groot van formaat zijn, blijven de verwachtigen omtrent deze game toch torenhoog.

In Mass Effect heb jij commandant Sheppard van het ruimteschip de Normandy onder de knoppen, ten tijde van de 23e eeuw. Inmiddels is het ons gelukt om door de ruimte te reizen, al krijgen we nog niet het respect van de andere buitenaardse rassen. Hierdoor zijn de Spectres in het leven geroepen, waar jij er eentje van bent. Jij dient als bodyguard voor het mensenras en voert routinevluchten en vredesmissies uit. Tijdens een patrouille doe je een schokkende ontdekking, dat tevens de rode lijn door de game is. Je zult de verschillende beschavingen aan jouw zijde moeten krijgen, en zo het universum van zijn ondergang te redden. Hiervoor moet je uiteraard talloze planeten in verschillende zonnestelsels moeten bezoeken.

Om hier levend doorheen te komen ontwikkelt je character zich uiteraard continu, doormiddel van een Role Playing-systeem dat veel gelijkenissen vertoond met Star Wars: KotOR. Een belangrijke vaardigheid is Dark Matter. Hiermee kun je je omgeving, je vijanden en je gesprekspartner manipuleren. Mass Effect biedt namelijk een nieuw, revolutionair dialoogsysteem waarmee je de ander bijvoorbeeld kunt onderbreken, aanvullen of lichaamstaal zenden. Aan zijn lichaamstaal is vervolgens af te lezen wat zijn werkelijke mening is. Hier is uiteraard een geweldige grafische pracht voor nodig, en die heeft Mass Effect dan ook. De game kent vele grafische foefjes zoals uiteraard High Definition, Bump Mapping en Action Blur. Het grootste gedeelte van de game zul je aan het verkennen, handelen, praten en verzamelen zijn, maar Mass Effect kent ook een heleboel shootouts.

[SCREENSHOTS]

Mass Effect zal op 23 november verschijnen voor de Xbox 360.

 1.   
  PielePalle's avatar

  Screen 1 is echt nice 8)

 2.   
  Aquila's avatar

  Krijg ineens heel erg zin in Kerstmis…..

 3.   
  Darkknight's avatar

  Aquila schreef, "Krijg ineens heel erg zin in Kerstmis….."

  hoezo in kerstmis mijn broertje geloofd nog in sinterklaas hehehe

 4.   
  gamer07nl's avatar

  MASS EFFECT maakt nu idd een MASS EFFECT op mij 😀

 5.   
  Cyart's avatar

  PielePalle schreef, "Screen 1 is echt nice 8) "

  idd ook leuk om gewoon te hebben maar het is nep 😥

 6.   
  dr-salvador's avatar

  GeneralSev schreef, "

  ”PielePalle” schreef, "Screen 1 is echt nice 8) "

  idd ook leuk om gewoon te hebben maar het is nep 😥 "

  gast alles is nep dan kun je ook zeggen, nee ik koop assassins creed niet want da kan nooit egt zijn 😥 .
  maakt tog nie uit

 7.   
  johneeeh's avatar

  GeneralSev schreef, "

  ”PielePalle” schreef, "Screen 1 is echt nice 8) "

  idd ook leuk om gewoon te hebben maar het is nep 😥 "

  het is echt genoeg voor mij xD

 8.   
  Vinstaro's avatar

  Assassin’s Creed RULEZ IK KRIJG HEM DINSDAH!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂