Mass Effect DLC Pinnacle Station uitgebracht

BioWare heeft zonder al teveel commotie extra content uitgebracht voor de Xbox 360-versie van Mass Effect. De downloadable content (DLC) heet Pinnacle Station, kost 400 Microsoft Points en biedt 2 tot 3 uur aan extra gameplay.

In Pinnacle Station ga je naar een geheim ruimtestation van de Alliance, alwaar je stevig kunt vechten in 13 heftige scenario’s. Je dient de status van Spectre te hebben voordat je aan de Pinnacle Station-content kunt beginnen.

In Mass Effect heb jij commandant Shepard van het ruimteschip de Normandy onder de knoppen, ten tijde van de 23e eeuw. Inmiddels is het ons gelukt om door de ruimte te reizen, al krijgen we nog niet het respect van de andere buitenaardse rassen. Tijdens een patrouille kom je achter een schokkende ontdekking, die tevens de rode lijn door de game is. Je zult de verschillende beschavingen aan jouw zijde moeten krijgen en het universum van zijn ondergang zien te redden. Hiervoor moet je uiteraard talloze planeten in verschillende zonnestelsels bezoeken. Om hier levend doorheen te komen zal je character zich uiteraard continu ontwikkelen, door middel van een Role Playing-systeem dat veel gelijkenissen vertoond met Star Wars: KotOR.

Wil je weten wat wij van Mass Effect vonden? Lees dan onze reviews voor de Xbox 360 en PC!

Mass Effect is verschenen voor de Xbox 360 en PC.

  1.   
    Bello 2185's avatar

    Krijgt PC niks? D: