Singstar PS3 krijgt launchdatum

Voor lul staan voor je familie voelde eerder nog nooit zo goed, met SingStar kon je altijd wel een feestje bouwen. Sony ziet de franchise ook wel zitten voor de PS3 en het is dan ook geen wonder dat de PS3 versie eraan zit te komen.

De launchdatum is nu dan eindelijk bekend. In Europa ligt SingStar voor de PS3 op 12 december in de winkels. De UK echter, kan al rond 7 december van Singstar genieten. Rond de kerstdagen is het dus tijd om de buren eens flink te kwellen met je afschuwelijke gehuil in die nieuwe draadloze microfoon. Als ze dan toch langskomen, kunnen ze meteen een nummertje meezingen.

Na de succesvolle serie SingStar op de PlayStation 2, is het karaoke spel terug in next gen! Met 30 nummers op het Blu-Ray schijfje en nog eens 350 nummers op internet, kun je een goed feestje bouwen met deze nieuwe Singstar. De liedjes we met ons tekort aan talent zullen verkrachten, zijn onder andere van Blur, Coldplay, Outkast, The Pussycat Dolls en U2. Dit keer neem je het op tegen anderen met de nieuwe draadloze microfoons, zodat je nog meer bewegingsvrijheid hebt tijdens het zingen.

SingStar is exclusief voor de PS3 en verschijnt dus op 12 december.

  1.   
    TotalPicnic's avatar

    coldplay?
    auw, dat is onmogeloos na te doen 😛

  2.   
    Ribon's avatar

    Zalig ik zal mijn talent weer moeten gebruiken 😛 😛

  3.   
    Neolite's avatar

    lastig hoor sommige van die nummers 8)