PS3 firmware 2.0 morgen te downloaden

De langverwacht firmware update staat voor de deur: morgen kunnen alle Playstation 3 bezitters hun firmware upgraden naar 2.0. In de 2.0 update zit de mogelijkheid om je PS3 via de Wi-Fi verbinding aan te zetten, met een PSP bijvoorbeeld, en overal muziek en video streamen vanaf je PS3.

Je kan kan dan ook playlists maken voor je muziek, de helderheid en kleur van het XMB menu aanpassen, er is extra internet beveiliging en er wordt gehint naar ‘theme’s’ voor het hoofdmenu die je later kan dowloaden…

  1.   
    squize me's avatar

    Cool!!! first post!!! ๐Ÿ˜€

  2.   
    catwheel18's avatar

    zekerzz vet ga egt lkkr binnen hallen eidelijk kleur aan passen ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ™‚

  3.   
    blackzion's avatar

    leuk doe zo verder sony ๐Ÿ˜›

  4.   
    Pieter Kontekrabber's avatar

    lekker dan houd dat in dat je ook tijdens spellen kan luisteren

  5.   
    Darkknight's avatar

    maar wrm had sony dit nog niet gelijk in het begin gedaan ๐Ÿ˜• ????????

  6.   
    Cirdan's avatar

    boeie, het is er nu!

    Heb wel zin om onder een spel naar mijn eigen muziek te luisteren! ๐Ÿ™‚

  7.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    (Vraagje)Dit word de 2e update die word uitgebreacht he?? ik heb tot nu toe maar 1 update voor mijn ps3 want alle updates worden auto op mijn ps3 gezet als ik op update’n klik

  8.   
    CloudBijt's avatar

    Gaming4Ever>NL schreef, "(Vraagje)Dit word de 2e update die word uitgebreacht he?? ik heb tot nu toe maar 1 update voor mijn ps3 want alle updates worden auto op mijn ps3 gezet als ik op update’n klik"

    Aan de “2.0” te zien wel ja.

    1.0 = 1ste.
    2.0 = 2de.

  9.   
    Cirdan's avatar

    CloudBijt schreef, "

    ”Gaming4Ever>NL” schreef, "(Vraagje)Dit word de 2e update die word uitgebreacht he?? ik heb tot nu toe maar 1 update voor mijn ps3 want alle updates worden auto op mijn ps3 gezet als ik op update’n klik"

    Aan de “2.0” te zien wel ja.

    1.0 = 1ste.
    2.0 = 2de."

    gast, als je niks van updates weet hou je dan stil hea ๐Ÿ™„ Er zijn al meerdere updates verschenen voor de PS3. het hangt af wanneer jij je PS3 hebt gekocht. Want ik kocht hem in Juni en heb tot nu toe 3 updates gehad en dit wordt m’n 4.

  10.   
    CloudBijt's avatar

    Hehe, ik heb geen PS3 dus ik weet niks van PS3 updates af.

    Van updates wel ๐Ÿ˜‰ rustig hehe.

  11.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Cirdan16″]

    ”CloudBijt schreef, "[quote=”Gaming4Ever>NL” schreef, "(Vraagje)Dit word de 2e update die word uitgebreacht he?? ik heb tot nu toe maar 1 update voor mijn ps3 want alle updates worden auto op mijn ps3 gezet als ik op update’n klik"

    Aan de “2.0” te zien wel ja.

    1.0 = 1ste.
    2.0 = 2de."

    gast, als je niks van updates weet hou je dan stil hea ๐Ÿ™„ Er zijn al meerdere updates verschenen voor de PS3. het hangt af wanneer jij je PS3 hebt gekocht. Want ik kocht hem in Juni en heb tot nu toe 3 updates gehad en dit wordt m’n 4. [/quote]

    ๐Ÿ˜› Wat is dat nou weer voor een antwoord als je niks ( in mijn geval weet ik weinig) over update moet je erjuist om vragem om meer info evover te krijgen.