Bekijk hoe de gruwelijkheden beginnen in trailer Manhunt 2

Het is wellicht de grootste soap dit jaar in gamesland: Manhunt 2. Veel verboden en tegenslagen kreeg Rockstar te verwerken, maar inmiddels lijkt de rust weer terug te zijn en kunnen we ons richten op de officiële release. Binnen enkele dagen krijgen de Amerikanen de game al in de winkels, maar het lijkt er op dat we hier nog tot eind december of mogelijk begin 2008 moeten wachten om de game uit de schappen te kunnen plukken.

Om weer wat meer in de bekende Manhunt-stemming te komen, is er vandaag een nieuwe trailer online gezet. Deze keer betreft het de openingsfilm, waarin te zien is hoe deze nieuwe ‘hunt’ begint.

De beklemmende sfeer uit het eerste deel dat het koude zweet over je rug liet lopen keert terug, net zoals de stealthy gameplay. Je wilt immers niet gespot worden tijdens je lugubere en gewelddadige moorden, die ditmaal nog intenser en erger in beeld gebracht worden. Het verhaal krijgt een andere wending waardoor je plots in de voeten van Daniel Lamb komt te staan. Onze vriend Daniel is samen met Leo Kasper de enige overlevende na een geheim experiment dat totaal verkeerd is verlopen. The Pickman Project, de organisatie achter dit experiment, zal alles uit de kast halen om te voorkomen dat je de waarheid naar buiten brengt.

Verder zal de versie voor de Nintendo Wii, die speciaal door Rockstar Toronto wordt verzorgd, natuurlijk een heleboel effectieve besturingsmanieren kennen waarmee je je tegenstanders om zal kunnen leggen. Denk aan het doorsnijden van iemands keel met de Wiimote, het doorboren van een ruggengraat met de nunchuck of het wurgen met beide controllers.

Manhunt 2 verschijnt op 1 november in Amerika voor de PlayStation 2, Nintendo Wii en PlayStation Portable. Een Europese releasedatum is nog onduidelijk.

  1.   
    bramski's avatar

    goede trailler 8)
    dus (hopelijk)ook goede game

      Manhunt 2 verschijnt op 1 november in Amerika voor de PlayStation 2, Nintendo Wii en PlayStation Portable. Een Europese releasedatum is nog onduidelijk.

    😥 😮 👿 🙁 😡

  2.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Zo ik zou niet graag in de schoenen staan van de 2 bewakers. 😕
    alle gekken zijn onsnapt uit het gevang laat de Hunt maar beginnen 😛

  3.   
    Kenneloth's avatar

    Had de graphics van de game wel mooier verwacht, maar opzich lijkt de gameplay wel cool! 😀

  4.   
    Tommy6769's avatar

    gta3 engine hea..

  5.   
    darkwii14's avatar

    F*cking chille game sal hem zeker willen kopen maar denk niet dat ze hem me mee gefen trailer was cool

  6.   
    gappower's avatar

    Ziet er een goed game uit. Maar de trailer opzich is maar een beetje saai hè 🙂

  7.   
    NLkevvNL's avatar

    ooohhh.. die ga ik zkrs halen. facking vette game ben blij dattie komt:)

  8.   
    SjaakSnel's avatar

    Waarom komt hij niet op de next gen uit?