LucasArts onthult meer info LEGO Star Wars: The Complete Saga

De laatste tijd doen veel fuseringen hun werk, de Senseo is zeker een goed voorbeeld: een heerlijk bakkie koffie gemaakt door een Philips machine met pads van Douwe Egberts. Maar je zit nu op GamersNet, en dan gaan we het dus niet over koffie hebben, NEE! We hebben het hier over games, en een goede formule in de gamewereld was natuurlijk LEGO + Star Wars. Kortom: LEGO Star Wars.

TT Games en LucasArts lieten vandaag het een en het ander weten over hun nieuwste LEGO Star Wars game. Deze zal de subtitel ‘The Complete Saga’ dragen en zal verschijnen op alle next-gen platformen (Wii, Xbox 360 en Playstation 3), ditmaal zullen de PC-gamers dus niet aan hun trekken kunnen komen.

De game zal bestaan uit een hoop oude en nieuwe levels, zo zullen we deze keer het gevecht van Anakin voorbij zien komen en kunnen we racen in een LEGO Podracer. Ook is de character customization vele malen verbeterd ten opzichte van de voorgaande LEGO Star Wars games.

De Wii-versie van The Complete Saga zal zich natuurlijk op innovatieve wijze laten besturen. Zo is er een beloofde Grappling Hook (grijphaak) en zullen we de lichtsabels uiteraard echt zelf besturen. Het is mogelijk dat LucasArts deze game bedoelde, toen ze enkele maanden geleden aankondigde een Star Wars game zouden leveren voor de Wii.


Jonathan Smith ducktapte een lightsaber aan de Wiimote, niet verkrijgbaar in de winkels!

De Xbox 360 en Playstation 3 variant op deze game zullen iets hebben wat de Wii niet zal krijgen: een online co-op mode. Waarom de Wii deze niet krijgt? LucasArts meldt dat ze nooit echt veel gamers online denken te krijgen op de Wii, daarom zou het zonde zijn voor de Wii een online mode te maken. Aldus TT Games.

Verder meldde TT Games dat dit waarschijnlijk niet te de laatste LEGO Star Wars game is. Het originele plan was zelfs om van alle Star Wars episodes elk een game te maken. Dat zal echter niet doorgaan, maar leadman TT Games Jonathan Smith zag wel potentie om meer LEGO games te maken rond, in of voorbij het Star Wars universum.

LEGO Star Wars: The Complete Sage verschijnt op Xbox 360, Playstation 3 en Wii, eind dit jaar.

  1.   
    ps3 gek's avatar

    high definition lego games
    DJIEHAAAA 😆 😳 🙄

  2.   
    sparten117's avatar

    Nou daar zit ik echt op te wachten hoor 🙄

  3.   
    LXZ-76's avatar

    hahah best geinig maar je zou gek zijn om daar 60 euro voor neer te tellen.

  4.   
    Jarek's avatar

    dit word dus echt niks

  5.   
    matthijs 2088's avatar

    is deze al niet uit? 😕

  6.   
    Kenneloth's avatar

    Woow, word echt zo vet!! *not* 😛