Volledige versie Super Mario Galaxy Uitgelekt?

Eerder deze week verschenen in Amerika de demo-disc’s van Super Mario Galaxy, die als promotie te spelen waren in de grotere winkels. Wanneer deze disc in een Wii demopod afgespeeld werd kreeg de speler tien minuten speeltijd, waarna de game zich weer resette.

Toen een medewerker echter de demo-disc op een normale Wii probeerde, was er geen tijdslimiet en kon hij zolang spelen als hij wou. De medewerker zou vervolgens de demo meegenomen hebben naar huis en de inhoud ervan op internet hebben gezet. Nintendo zwijgt op het moment nog in alle talen over het incident.

Super Mario Galaxy speelt zich, vrij logisch, af buiten onze aardkloot. In de game ga je met Mario door een soort melkweg met planeten waarop je diverse tegenstanders tegen komt. De roze Princes Peach is ontvoert en onze besnorde loodgieter gaat daar een stokje voor steken. De game maakt volledig gebruik van de Wii controller. Zo zullen er bijvoorbeeld voorwerpen verplaatst moeten worden met handige bewegingen. Door een gebrek aan zwaartekracht kan Mario behoorlijke sprongen maken. Daarnaast heeft hij nieuwe acties die worden uitgevoerd door de Wii-controller bijvoorbeeld te richten of te schudden.

Super Mario Galaxy zal vanaf 16 november in de winkel liggen.

 1.   
  BKiller's avatar

  Vaag… ๐Ÿ˜ฎ

 2.   
  Finsj's avatar

  Als het inderdaad zo is is Nintendo wel erg slordig bezig… ๐Ÿ˜ณ

 3.   
  gappower's avatar

  Finsj schreef, "Als het inderdaad zo is is Nintendo wel erg slordig bezig… ๐Ÿ˜ณ "

  ja, idd ๐Ÿ˜ณ

 4.   
  Mextor's avatar

  Niks Nintendo. Alhoewel ik niks met Nintendo te maken heb, vind ik het toch niet netjes van die verkoper. Zelf zou het me niks verbazen als Nintendo dat mannetje gaan klagen voor het uitlekker van het spel. De demo was toch bedoelt van winkels om mensen voor te laten proeven, en die verkoper maakt er gewoon misbruik van.

 5.   
  GraveDevil's avatar

  ze hebben die sterretjes bij de letters “u mr gay” wel mooi weggehaald ๐Ÿ˜† kvind wel grappig ๐Ÿ˜›

 6.   
  Bello 2185's avatar

  GraveDevil schreef, "ze hebben die sterretjes bij de letters “u mr gay” wel mooi weggehaald ๐Ÿ˜† kvind wel grappig ๐Ÿ˜› "

  Ik ook lol ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜›

 7.   
  prof_111's avatar

  goed nieuws voor de wii gebruikers

 8.   
  Firef0x's avatar

  Mextor schreef, "Niks Nintendo. Alhoewel ik niks met Nintendo te maken heb, vind ik het toch niet netjes van die verkoper. Zelf zou het me niks verbazen als Nintendo dat mannetje gaan klagen voor het uitlekker van het spel. De demo was toch bedoelt van winkels om mensen voor te laten proeven, en die verkoper maakt er gewoon misbruik van."

  netjes is het niet. maar films/mp3s downloaden ook niet. Ik vind het wel humor ๐Ÿ™‚

 9.   
  Bello 2185's avatar

  ”prof_111″ schreef, "goed nieuws voor de wii gebruikers
  "

  Ken ik jou niet van TDU en WiC?

 10.   
  Tha Destiny's avatar

  Boeinen ik heb crysis (full) al op dvd staan

 11.   
  martijn901's avatar

  betje erg slogdig dat de tijdslimiet niet bij een gewoonne wii geld.
  ik zou als het is gebeurt er maar gewoon eerlijk over zijn en niet zwijgen in alle talen ๐Ÿ˜ฅ ๐Ÿ˜ฅ ๐Ÿ˜ฅ