Nintendo kondigt Super Mario Galaxy 2 aan

Het is zelden dat Nintendo in één generatie twee games uitbrengt van een franchise. Toch mogen we vandaag enorm verblijd worden, want zojuist heeft Nintendo Super Mario Galaxy 2 aangekondigd. Dit avontuur, welke zich weer in diverse melkwegstelsels zal afspelen, bevat één enorme verandering en dat is namelijk de terugkeer van de legendarische Yoshi, de altijd trouwe kameraad van Mario. Verder kunnen we allerlei nieuwe uitdagende puzzels verwachten, grootse werelden en natuurlijk gewoon ouderwets gezwabber met de WiiMote. Een releasedatum is helaas nog niet bekend, maar we weten wel dat de game volgend jaar pas uitkomt.


Super Mario Galaxy speelt zich, vrij logisch, af buiten onze aardkloot. In de game ga je met Mario door een soort melkweg met planeten waarop je diverse tegenstanders tegen komt. De roze Princes Peach is ontvoert en onze besnorde loodgieter gaat daar een stokje voor steken. De game maakt volledig gebruik van de Wii controller. Zo zullen er bijvoorbeeld voorwerpen verplaatst moeten worden met handige bewegingen. Door een gebrek aan zwaartekracht kan Mario behoorlijke sprongen maken. Daarnaast heeft hij nieuwe acties die worden uitgevoerd door de Wii-controller bijvoorbeeld te richten of te schudden.

Super Mario Galaxy is reeds verschenen voor de Nintendo Wii.

 1.   
  ckerigon's avatar

  YES !!
  Hier heb ik op gewacht!!!

 2.   
  Chikin's avatar

  ”kitt.h.3″ schreef, "YES !!
  Hier heb ik op gewacht!!!"

  Ik niet maar lijk me wel leuk . Ik had deel 1 gespeeld was wel geinig

 3.   
  valdood's avatar

  LEUK 8)

 4.   
  zombieater's avatar

  Hier heb ik ook op gewacht! Sinds het moment dat ik SMG heb uitgespeeld 😀 Nintendo doet het dit jaar toch weer goed. Niet geweldig, maar met SMG2 en een nieuwe Metroi houden ze mij wel blij 😀

 5.   
  Tha Duck's avatar

  BOMZALDROPPENTON!!!!!

 6.   
  infected henk's avatar

  Coolchikin schreef, "

  ”kitt.h.3″ schreef, "YES !!
  Hier heb ik op gewacht!!!"

  Ik niet maar lijk me wel leuk . Ik had deel 1 gespeeld was wel geinig "

  dat vind ik nauw ook precies alleen dat vliegen was een beetje leuk…

 7.   
  GutZilla's avatar

  Nice…heb het eerste deel al tijden uitgespeeld 😆

 8.   
  Dr. D3nVil's avatar

  yeah deel 1 is echt vet dus deel 2 zal ook wel leuk worden 😉 🙂