Nintendo sluit deal met THQ

THQ heeft een week geleden een deal met Nintendo gesloten, genaamd een Confidential License Agreement for the Wii Console. Dit geeft THQ het recht tot oktober 2009 games voor de Wii te ontwikkelen. De vraag is alleen een beetje: welke? Onlangs heeft THQ Juiced 2 uitgebracht en wie weet zwaaien en zwiepen we over een tijd wel pimpbakken met Mario en Peach erin over de wegen.

Een contactpersoon van THQ heeft de site Next-Gen echter gemeld, dat een dergelijke overeenkomst niet per definitie betekent dat er nieuwe afspraken voor games zijn gemaakt. Afwachten dus.

  “THQ maintains agreements with all of the first party hardware companies that we make games for. Periodically, these agreements are renewed. It’s just a standard procedure and is not indicative of any new arrangements.”
 1.   
  BKiller's avatar

  THQ bij NIntendo???….jaja…. ๐Ÿ˜ฎ ๐Ÿ˜€

 2.   
  JonsoN's avatar

  nou laat die mario en peach maar lekker een beetje rondlopen, en maak nu is keiharde spellen, dat voor iedereen te spelen is.. ๐Ÿ™‚

 3.   
  Verbeemen's avatar

  kan alleen maar positief zijn ๐Ÿ˜€

 4.   
  gappower's avatar

  Verbeemen schreef, "kan alleen maar positief zijn ๐Ÿ˜€ "

  ja, denk ik ook. ๐Ÿ˜ณ

 5.   
  Fawaka-W's avatar

  zoveel zal er niet veranderen. aangezien thq zich aan de regels van nintendo moet houden.
  het worden gewoon de zelfde games die wij gewend zijn. mischien alleen een adnere grafische style (Wat me echt vet lijkt)

 6.   
  STRAIGHT FLUSH's avatar

  mischien kopen ze alles op ๐Ÿ˜†