Stranglehold map pack op Xbox Live verschenen

Map packs zijn de laatste tijd erg in trek en producer Midway speelt er slim op in met een nieuw pakket voor John Woo’s Stranglehold. Het map pack bestaat uit tien nieuwe multiplayer maps, waaronder Kowloon Market, Wong’s Estate Grounds en de daken van Chicago, en verder zitten er ook 21 nieuwe skins voor de multiplayer bij. Xbox 360 gamers krijgen na het downloaden van dit map pack ook nog eens de kans om 250 extra gamerpoints te incasseren met tien nieuwe achievements.

Het map pack is voor 1200 Microsoft Points (13,96 EUR) te downloaden en is 602MB groot. We verwachten dit map pack ook op korte termijn in de PlayStation Store.

In Stranglehold speel je als Inspector Tequila, wiens ex-vrouw gekidnapt is door de Russische maffia in Chicago. De verhaallijn van de game is gelijk aan die van de film Hard Boiled, die net als de game door John Woo geregisseerd is. In de game moet je vechten tegen de onderwereld van Hong Kong en later ook in Chicago, waar de ontvoering plaatsvond. Naarmate de game verder vordert, worstelt Tequila steeds meer met z’n gevoelens om z’n familie te redden, maar dient hij zich toch aan de wet te houden.

De gameplay lijkt op die van Max Payne, alleen heb je veel meer moves en een uitgebreider wapenarsenaal. Daarnaast bevat de game nog een aantal leuke features, zoals Massive Destructibility en Tequila Time, waarmee je in slow-motion een acrobatische actie kan uitvoeren.

Wil je meer weten over Stranglehold? Check dan snel eens de review.

Stranglehold is inmiddels verschenen voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

 1.   
  Neolite's avatar

  nein danke, de online mode van stranglehold was nou niet zo dat ik zeg van toe maar. ๐Ÿ˜‰

 2.   
  Verbeemen's avatar

  wat moet je daaar over zeggen,

 3.   
  Verbeemen's avatar

  moet eens op youtube filmkes van hitler bekijken als die over zijn xbox praat echt grappig ๐Ÿ˜‰

 4.   
  Gerjann's avatar

  Vond het niej wat de game de demo dan ๐Ÿ˜› ๐Ÿ™„

 5.   
  Neolite's avatar

  Verbeemen schreef, "moet eens op youtube filmkes van hitler bekijken als die over zijn xbox praat echt grappig ๐Ÿ˜‰ "

  die heb ik wel gezien, heeft als ik mij niet vergis ook op GN gestaan. http://www.gamersnet.nl/nieuws//200706/hitler_s_untergang_en_over_xbox_live_de_wii_de_playstation_3_en_besnorde_loodgieters

 6.   
  TheDude's avatar

  Kvond Stranglehold toch wel een erg vermakelijke game, met veel echte Hong Kong stuntwerk en actie. Wel voor herhaling (en verbetering) vatbaar… ๐Ÿ™‚

 7.   
  Pimkingetje's avatar

  Geef mij dat pack voor de PC! ( daar heb ik m voor) ๐Ÿ˜†

 8.   
  Verbeemen's avatar

  daar zijn er nog van