Nederlandstalige Football Manager 2008 website in de lucht

Naast de al bestaande Engelstalige website voor Football Manager 2008, is er nu ook een website in het Nederlands. Wel zo comfortabel, aangezien Football Manager 2008 veel geschreven tekst bevat en Nederlands toch echt makkelijker leest dan Engels (ook al beweren stoere jongens van niet).

Daarnaast zal Miles Jacobson, Studio Director van Sports Interactive, een weblog starten. Hierin zal Jacobson ingaan op feedback en informatie vertellen over nieuwe functies. De officiële website vind je hier. De demo staat sinds gisteren op de officiële website, maar deze komt ook nog bij ons te staan.

Traditiegetrouw serveert Sports Interactive bij het aanbreken van een nieuw voetbalseizoen de volgende telg in de Football Manager-reeks. Spelers rekruteren, trainingsschema’s samenstellen, transfers doorvoeren, tegenstanders scouten, opstellingen kiezen, de speelstijl op je tegenstander afstemmen, potentiële talenten scouten, stafleden benoemen – het kan allemaal in Football Manager. In Football Manager 2008 zit een nieuwe match enige. Tevens is de menustructuur vernieuwd.

Football Manager 2008 komt op 19 oktober uit voor de PC en Xbox360. Lees de preview voor meer informatie over deze game.

 1.   
  STRAIGHT FLUSH's avatar

  dat vind ik echt vette spellen. 8)

 2.   
  Pieter Kontekrabber's avatar

  dat ie maar snel uit mag komen … dit soort spellen zijn heel erg verslavend

 3.   
  STRAIGHT FLUSH's avatar

  klopt. 😀

 4.   
  gappower's avatar

  FIFA, football MAnager. Het word elk jaar moeilijker om te kiezen 😛