Gods & Heroes: Rome Rising vertraagd tot begin 2008

De MMORPG-wereld gaat aangevuld worden met Gods & Heroes: Rome Rising, een game die het oude Rome als thema heeft. Dat is dus inclusief legers, goden en Galliërs. Als Romein dien je een levensstijl te kiezen en een god die jou in je strijd kan helpen. Ook kun je je eigen squads samenstellen uit NPC’s van verschillende achtergronden, om zo de strijd aan te gaan met de vijanden van de stad waar alle wegen heen leiden.

Vandaag heeft Perpetual Entertainment echter laten weten dat Gods & Heroes: Rome Rising is uitgesteld tot begin 2008. Het uitstel is volgens de ontwikkelaar te wijten aan een nog in te plannen beta-periode. Men wil de game zoveel mogelijk gaan perfectioneren met feedback uit de beta, waardoor er besloten is om de releasedatum iets verder weg te zetten.

Gods & Heroes: Rome Rising combineert het oude Rome met MMORPG-gameplay. Kies je karakter uit de klassen Gladiator, Soldaat, Nomade, Verkenner, Mystiekeling of Priester en kies een god om te vereren. Ga op avontuur, win aanzien van je god en je zult rijkelijk beloond worden met nieuwe krachten. Krachten die van pas komen in de veldslagen met de tegenstanders van Rome, die je met zelf samengestelde legers van NPC’s te lijf kunt gaan. Uw toekomst wacht, o nieuwe held. Een glorieuze toekomst, of een hele korte!

Gods & Heroes: Rome Rising zal begin 2008 verschijnen voor de PC.

 1.   
  r_AW's avatar

  Het oude Rome, niks voor my! 8)

 2.   
  ChielB's avatar

  Tja, we moeten ook volgend jaar natuurlijk topgames hebben he! 8)

 3.   
  Noudje's avatar

  Godver.. is alles vertraagd ofzo…

 4.   
  blackzion's avatar

  zit me nu al te vervelen tijdens geschiedenis lessen wat zou ik dan doen in deze game :p of als ik even wil afkicken van all die FPS waag ik me mss wel aan een demo van deze game 😉

 5.   
  bubelss's avatar

  volgens mij zijn alle gamekoppen bij elkaar gekomen en om ons “gamers” te trijteren alles uitstellen voor volgend jaar 😛

 6.   
  Gerjann's avatar

  weer een mooie game vertraagd 😕

 7.   
  JonsoN's avatar

  WTF is dat hier met al die vertragingen 😮