Ontwikkeling Gods & Heroes: Rome Rising stop gezet

Gods & Heroes: Rome Rising, een game die het oude Rome als thema heeft, was een ambitieus project van ontwikkelaar Perpetual Entertainment. Inderdaad ‘was’, want vandaag heeft de ontwikkelaar laten weten dat deze game niet meer zal verschijnen.

Vorige maand werd nog gemeld dat de game uitgesteld zou worden naar begin 2008, maar Perpetual heeft aangegeven dat ze zich volledig gaan richten op Star Trek Online en het MMO platform. Misschien dat de game ooit nog eens uit de kast wordt getrokken in een later stadium, maar voorlopig hoeven we niet te rekenen op al teveel Romeinse tijden.

Gods & Heroes: Rome Rising combineert het oude Rome met MMORPG-gameplay. Kies je karakter uit de klassen Gladiator, Soldaat, Nomade, Verkenner, Mystiekeling of Priester en kies een god om te vereren. Ga op avontuur, win aanzien van je god en je zult rijkelijk beloond worden met nieuwe krachten. Krachten die van pas komen in de veldslagen met de tegenstanders van Rome, die je met zelf samengestelde legers van NPC’s te lijf kunt gaan. Uw toekomst wacht, o nieuwe held. Een glorieuze toekomst, of een hele korte!

  1.   
    PielePalle's avatar

    Hmm. Naja wel jammer maar het trok me sowieso niet echt.