Travis Touchdown laat zich zien in nieuwe trailers van No More Heroes

Als Japanners ergens goed in zijn dan is het wel Japans spreken, Japans koken, in het Japans tot 10 tellen én hele aparte games maken. De Japanse ontwikkelaar Grasshopper Manufacture werkt momenteel aan No More Heroes, een game die velen wellicht doet denken aan Killer 7. Als Japans product zijnde kwam No More Heroes tijdens de Tokyo Game Show natuurlijk ook aan bod met enkele verse trailers, waarin we onder meer de intro en veel gameplay te zien krijgen.

In No More Heroes speel je als Travis Touchdown, een gewone jongen die fan is van anime en in het fictieve stadje Santa Destroy woont. Als je op een dag in het bezit komt van een soort lichtzwaard, beland je ineens onderaan de lijst van een grote organisatie van huurmoordenaars. Om jezelf te bewijzen zal je het op moeten nemen tegen de 10 beste mede-huurmoordenaars, elk met een eigen verhaal en achtergrond.

De game zal verschijnen op de Wii, maar de meeste aanvallen zullen waarschijnlijk toch met de knoppen gebeuren. Wel zal af en toe de remote van pas moeten komen om met je zwaard in de lucht te zwaaien. Dit allemaal in een typisch Japanse anime-stijl en in een free-roaming wereld, wat garant staat voor actie!

No More Heroes verschijnt in het eerste kwartaal van 2008 voor de Wii.

 1.   
  Remmie!'s avatar

  verschrikkelijk vet ziet dit eruit 😀 Ben blij dat ik nu eindleijk gameplay beelde te zien heb gekrege en t stelt nie teleur 8) Killer 7 was beste game die ik op mn GC heb gespeeld en dat heeft dit team egt een van mijn favoriete ontwikkelaars gemaakt 😀

 2.   
  PaNNa's avatar

  Mottig beeld , zegt me totaal niets :oops:.

 3.   
  TheDude's avatar

  Dit kan echt wel weer eens een Wii topper worden, kan de console goed gebruiken zo’n game. Voor Wii-bezitters lijkt me dit wel wat om naar uit te kijken.

 4.   
  touchdown's avatar

  touchdown dat is de echte naam(zie mijn naam(accountnaam)) 😉