Bereid je voor op een professionele loopbaan in de Be A Pro-trailer van FIFA 08

Inmiddels zijn de meest gangbare platformen voorzien van een FIFA 08-demo, waardoor we alvast een eerste indruk hebben kunnen opdoen van het nieuwste deel uit de FIFA-serie. Iets waar Electronic Arts hoog op inzet is de Be A Pro-modus, die straks een 5 vs. 5 multiplayer wedstrijd zal kunnen verzorgen. Vandaag toont deze modus zich in een nieuwe trailer.


Net als vele voorgaande jaren zal straks in de herfst weer een nieuwe FIFA-game uitgebracht worden. Voor fans van de serie is het elk jaar weer een genot om met een volgend deel aan de slag te mogen, al schreeuwen de critici telkens om meer vernieuwing. Verwacht deze keer in elk geval weer veel licenties, competities, bekertoernooien en een interactieve league. Daarnaast maakt de nieuwe Be a Pro-modus zijn opwachting, waarin je de controle over één speler in het veld kunt nemen, en zal men de ‘pace’-functie verder verbeteren om met technisch begaafde spelers diverse schijnbewegingen en tricks uit te kunnen voeren. Verder staat FIFA 08 ook in het teken van meer controle, want je zult nu je steekpasses veel nauwkeuriger en op maat kunnen versturen en tevens krijg je meer controle over je keeper.

FIFA 08 zal 27 september verschijnen voor vrijwel alle platformen.

 1.   
  TheDude's avatar

  Heb nooit echt een voorkeur gehad tussen FIFA en PES, speel ze al tijden met plezier naast elkaar. 😀 Dit ziet er ook best wel interessant uit, met 5 vs 5 multiplayer. 🙂

 2.   
  Nielskuhhveki's avatar

  Ziet er tog best wel vet uit

 3.   
  Mrn.'s avatar

  Mooi gek 😮 , ga ik zeker halen 😀 !

 4.   
  Gerjann's avatar

  cker vreed spel maar waarom toch altijd trailers met alleen maar ronaldinho ofzo erin 😛

 5.   
  PaNNa's avatar

  Prachtig , één woord maar :D.

 6.   
  dodonkey's avatar

  dit ziet er goed uit.! Maar dit was tog ook al in FIFA Manager 07?

 7.   
  XGT_Spider's avatar

  is be a pro modus ook moglerijk om alleen te keepen??

 8.   
  Ruudjee's avatar

  Damn, hier doe ik het toch ook zeker voor!

 9.   
  Design's avatar

  Vet! 😀

 10.   
  aarzzz's avatar

  nice game:D wil ik wel hebbe..

  die laatste goal:O zo moet je ze make