Releasedatum Pro Evolution Soccer 2008 bekend

Konami heeft vandaag bekend gemaakt, dat Pro Evolution Soccer 2008 op 26 oktober de winkels in rolt. Althans, voor de PC, Xbox 360, PlayStation 2 en PlayStation 3. De versie voor de PlayStation Portable en de DS zijn in november aan de beurt. Nog een dikke maand wachten dus, en dan kunnen de voetbalfans weer helemaal uit hun bol.


In Pro Evolution Soccer 2008 zullen verdedigers meer gaan samenwerken dan ooit om aanvallende spelers tegen te houden, door bijvoorbeeld ruimtes beter te dichten en het afblokken van aanvallen. Daarnaast zal de passing en balcontrole verbeterd worden, waarbij Konami meldde dat ‘close control’ van de bal ook flink aangepakt wordt. Het dribbelen met de bal en andere subtiele bewegingen zullen eveneens geoptimaliseerd worden. Ten slotte worden de spelhervattingen aangepast, waarbij je straks volledige controle krijgt over het ‘muurtje’ dat je wilt gebruiken en ook offensieve spelhervattingen zullen meer mogelijkheden krijgen. Niet geheel verrassend zal Konami de game op de Xbox 360 en PlayStation 3 grafisch ook een extra impuls geven, met volledige gezichtsanimaties en nog meer realisme in de beweging van de kleding als spelers over het veld rennen.

Pro Evolution Soccer 2008 rolt dus 26 oktober de winkelrekken in voor de PC, PlayStation 3, Xbox 360 en PlayStation 2. De PSP en de Nintendo DS zijn in november aan de beurt. Een Wii versie is ook in de maak, maar hier is nog weinig over bekend.

 1.   
  Kostya's avatar

  Kan niet wachten… ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€

 2.   
  Ruudjee's avatar

  Laat maar komen ๐Ÿ˜†

 3.   
  ZeroTolerance's avatar

  Idd

 4.   
  SjaakSnel's avatar

  Waarschijnlijk weer beter als fifa 2008:P dus ik heb er zin in:P

 5.   
  Design's avatar

  SjaakSnel schreef, "Waarschijnlijk weer slechter dan fifa 2008:P dus ik heb er geen zin in:P"

  Agree. ๐Ÿ˜†

 6.   
  Scuderia's avatar

  Ruudjee schreef, "Laat maar weg"

 7.   
  Darkknight's avatar

  Design schreef, "

  ”SjaakSnel” schreef, "Waarschijnlijk weer slechter dan fifa 2008:P dus ik heb er geen zin in:P"

  Agree. ๐Ÿ˜† "

  zo jullie durven

 8.   
  touchdown's avatar

  als ik dan nog geld over heb van HALO 3 dan haal ik em

 9.   
  Dave1987's avatar

  heb nog nooit PES gespeeld wil hem nu kopen, maar wil weten of je hier ook met de eredevisie kan spelen weet iemand dat?

 10.   
  Madmoody's avatar

  Ja, je kan de eredivisie spelen, met licenties.