Guitar Hero III verschijnt ook op PC en Mac

Activision heeft vandaag aangekondigd dat de gitaarheld-wanabee game Guitar Hero III ook op de PC en Mac gaat verschijnen. Deze versies, waaraan ook druk gewerkt wordt, moeten gelijktijdig met de reeds aangekondigde versies uitkomen. Bij de games op de PC en Mac zal een Gibson met USB-aansluiting geleverd worden. Binnenkort kunnen we dus ook gitaristen zittend achter een computertafel verwachten!

Neversoft speelt met Guitar Hero III op safe en laat de basis onveranderd: er schuiven nog altijd gekleurde noten op je af en jij moet de juiste snaar op het juiste moment aanslaan. De belangrijkste toevoegingen aan dit deel zijn de beroemde gitarisen die hoofdbazen vormen, de Battle mode en de mogelijkheid om online te rocken: samen met een vriend of tegen elkaar in een duel. Hierin speel tegen elkaar en als je bepaalde secties foutloos speelt krijg je power-ups die je kan gebruiken om het de ander extra moeilijk te maken. Al met al lijkt Neversoft zijn zaakjes met Guitar Hero III voor elkaar te hebben.

Guitar Hero III: Legends of Rock ligt vanaf 28 oktober in de schappen voor de PS2, PS3, Wii en Xbox 360, en dus ook voor PC en Mac. De DS-versie zal iets later verschijnen.

 1.   
  FableFreak's avatar

  joepieeeeeee ๐Ÿ˜€ kan ik ook guitar hero spelen 8) activision rocks ๐Ÿ˜†

 2.   
  Rideo Mortem's avatar

  prijs anyone?

 3.   
  Hardcore-Holland's avatar

  lijkt me wel vreed wou hem alleen voor de wii maar doe mooi voor de pc
  hoe duur zou gitaar voor de pc zijn dan 30 euro of zo

 4.   
  ikbenrick's avatar

  Hoe the hemel kan je dat op je Pc ‘tje doen ๐Ÿ˜†