Master Chief in klei te bewonderen in Madame Tussauds

Voor degenen die nu allemaal meteen naar Amsterdam willen rennen heb ik slechts nieuws. Om de Master Chief in was te zien zul je toch echt een ticket naar Las Vegas moeten kopen want daar staat de held uit Halo 3 te pronken. Het beeld werd wel in Europa gemaakt en is ruim twee meter hoog en weegt bijna een ton! De makers van het beeld zijn bijna 1000 uur bezig geweest aan het beeld, dat niet alleen van was, maar voornamelijk van klei is gemaakt.

Halo 3 gaat logischerwijs verder waar het verhaal van deel twee ophield. Master Chief komt terug van zijn reis, terwijl er nog altijd een gigantische oorlog woedt tussen het menselijke ras, de Covenant en de Flood. De beroemde stem van Cortana spreekt in trailers over ‘het einde van de aarde’ als de oorlog een dramatisch eind tegemoet loopt.

Over de wapens is ook al het een en ander losgelaten. De Brutes zullen voorzien zijn van Spike Grenades en Spike Rifles. De Spike Grenades beloven veel onheil, wat voor velen als muziek in de oren klinkt. Wanneer deze granaten ontploffen zullen er diverse scherpe projectielen rondvliegen. Natuurlijk klinkt dit als een doodnormale granaat, maar wat ze zo speciaal maakt is dat ze aan muren kunnen kleven. Nog een nieuw wapen is de nieuwe Spartan Laser. Dit wapen zal zeer moeilijk te beheersen zijn, maar bij een voltreffer kan dit speeltje een voertuig in één keer uitschakelen.

De multiplayer van Halo 3 zal natuurlijk een lading nieuwe maps bevatten. Voorbeelden hiervan zijn Valhalla, Snowbound en High Ground die men kan vergelijken met de maps Blood Gulch, Zanzibar en Frostbite. Nieuw in de multiplayer zal de ‘Mancannon’ zijn; het hulpmiddel om je snel te transporteren. Duidelijk te zien in diverse trailers is de originele lichtval met HDR-effecten en prachtige schaduwen en reflecteringen. Daarbij kan de omgeving volgens de makers aanzienlijk groter worden weer gegeven, waardoor je verder in de verte kan kijken. Duidelijk is dat deze eerste Halo titel op de Xbox 360 een ongelooflijke visuele ervaring zal gaan worden.

Halo 3 zal op 26 september uitgebracht worden voor de Xbox 360.

 1.   
  Koen's avatar

  Ze zouden Hitman moeten maken 😮

 2.   
  touchdown's avatar

  best wel vet voor bijv in mijn kamer langs m’n tv

 3.   
  Menno Schellekens's avatar

  😆 vet ding man… maar waar is Mario? 🙂

 4.   
  LXZ-76's avatar

  Waar blijft Sam Fisher!!!

 5.   
  FableFreak's avatar

  stoer 😆

 6.   
  Ika Q's avatar

  Heb toch liever #47 van Hitman series 😆

 7.   
  Rock-in's avatar

  EXP.menno schreef, " 😆 vet ding man… maar waar is Mario? 🙂 "

  idd of van Gordon. 😛

 8.   
  JonsoN's avatar

  of 1 vAN DANte?.. ook vet tog (devil may cry)

 9.   
  EnVy DaMaG3R's avatar

  nog effen en er komt een locust of een ander gow mannetje

 10.   
  LXZ-76's avatar

  ”battlefiel31″ schreef, "nog effen en er komt een locust of een ander gow mannetje"

  Zoals Raam en Marcus???

 11.   
  Kilerden's avatar

  ziet er vet uit 🙂

 12.   
  bubelss's avatar

  je moet het maar bedenken een van klei gemaakte master chief 😛 wel leuk voor in je slaapkamer zou dan wel eens kunnen schrikken als ik wakker werd 😆 😛

 13.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Koen schreef, "Ze zouden Hitman moeten maken 😮 "

  Of Kratos Van God Of War dat zou pas wreed zijn 😛

 14.   
  Broodbeleg's avatar

  Gordon Freeman is véél beter 😛

 15.   
  Kostya's avatar

  Weer iets waard om een bezoekje te brengen 😉