Genoeg gruwelijkheden op nieuwe screenshots Clive Barker`s Jericho

De echte grootmeester op het gebied van spanning is toch wel Clive Barker. Momenteel staat zijn spannende project, de game Jericho, in de schijnwerpers. Clive Barker’s Jericho wordt een snelle horror-shooter en moet straks vele gamers weer de stuipen op het lijf gaan jagen. Vandaag toont deze game zich weer eens met een aantal bijzonder smakelijke screenshots…


Cliver Barker’s Jericho vertelt het verhaal over het mysterieuze Al-Khali, een afgelegen woestijnstad in het Midden-Oosten. Als een uitzonderlijk krachtig kwaad daar tot leven komt wordt het Jericho team, een Special Forces eenheid, naar de stad gestuurd. Hun missie: het opjagen en vernietigen van al het kwaad dat zich in de stad bevindt, voordat het de mensheid verwoest. De teamleden zullen niet uitsluitend met extreme wapens gaan strijden tegen de helse wezens, maar ze zijn ook getraind in arcane arts, waardoor elk personage een unieke, para-psychologische gave heeft zoals alchemie, blood magic, exorcisme en helderziendheid.

[SCREENSHOTS]

Clive Barker’s Jericho zal in het vierde kwartaal van 2007 uitkomen voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360.

 1.   
  ps3 gek's avatar

  Vette screenshots
  lijkt me een spannend spel:P

 2.   
  Gold_Thunder's avatar

  Die dikke is vet! 8)

 3.   
  FableFreak's avatar

  lijkt me zon bruut spel echt wel halen 8)

 4.   
  SjaakSnel's avatar

  hebbe hebbe hebbe:P

 5.   
  Rock-in's avatar

  Vind sommige dingen er matig uit zien, maar opzich is het thema redelijk goed. Kan een hoop fantasie in gestopt zijn, tis geen creativeloze sh*t.

 6.   
  ikbenrick's avatar

  Vierde kwartaal 2007 hea 8) Gaaf 🙂

 7.   
  pertie's avatar

  nog lang wachten… 😡

 8.   
  SjaakSnel's avatar

  vlokon schreef, "nog lang wachten… 😡 "

  Er komt nog genoeg opvulling:P