Ook Xbox Live voorzien van demo Clive Barker’s Jericho

De echte grootmeester op het gebied van spanning is toch wel Clive Barker. Momenteel staat zijn spannende project, de game Jericho, in de schijnwerpers. Clive Barker’s Jericho wordt een snelle horror-shooter en moet straks vele gamers weer de stuipen op het lijf gaan jagen.

Geheel volgens planning is vandaag, één dag na de release van de pc-demo, ook op Xbox Live Marketplace een demo van Clive Barker’s Jericho verschenen. De demo is 885MB groot en laat je alvast kennismaken met de mogelijkheden van team-Jericho. Over een week verwachten we ook nog de PS3-demo.


Cliver Barker’s Jericho vertelt het verhaal over het mysterieuze Al-Khali, een afgelegen woestijnstad in het Midden-Oosten. Als een uitzonderlijk krachtig kwaad daar tot leven komt wordt het Jericho team, een Special Forces eenheid, naar de stad gestuurd. Hun missie: het opjagen en vernietigen van al het kwaad dat zich in de stad bevindt, voordat het de mensheid verwoest. De teamleden zullen niet uitsluitend met extreme wapens gaan strijden tegen de helse wezens, maar ze zijn ook getraind in arcane arts, waardoor elk personage een unieke, para-psychologische gave heeft zoals alchemie, blood magic, exorcisme en helderziendheid.

Clive Barker’s Jericho zal in het vierde kwartaal van 2007 uitkomen voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360.

 1.   
  Carmen07's avatar

  De PC-demo draait hier helaas niet lekker, dan deze maar eens proberen. 🙂

 2.   
  Ika Q's avatar

  Demo was best leuk. Wil best meer zien. 🙂

 3.   
  wa@'s avatar

  Lijkt me een tof spel.