Skate PS3 vs. 360

Altijd een bron van strijd tussen de fanboy facties: op welke machine zien games er mooier uit? Daarom zijn de beruchte ‘side-by-side’ comparisons zo populair. Hier er nog één, in dit geval van Skate.

Je kan ook op de video klikken of op de bron en daar de HD versie aanvragen voor nog fijner detail.

Skate lijkt een hele interessante titel te gaan worden. Men claimt een revolutionair besturingssysteem te hebben ontwikkeld dat ‘Flickit’ heet. De besturing zal heel intuïtief aan moeten voelen, en dat komt mede doordat de skateboarder levensecht te besturen is. De interface werkt dan ook met de twee analoge sticks, waarbij de linkerjoystick gebruikt wordt om mee te draaien, en de rechterjoystick om je skateboard mee te manouvreren. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om te grinden. Hierbij beweeg je je board of houd je hem stabiel door wederom met de rechterjoystick te draaien.

Daarnaast berekent de game onder andere je snelheid, hoogte, zwaartekracht, hellingshoek en de ondergrond om aan de hand daarvan een zo realistisch mogelijke afsprong, truc en landing te maken. Naast een career-mode zal het uiteraard ook mogelijk zijn om een los level te spelen of online tegen elkaar te skaten. In Skate heb je een hele stad tot je beschikking om in rond te skaten. Dit zal een fictieve Amerikaanse stad zijn, die uiteraard wel geoptimaliseerd is om allerlei halsbrekende toeren in uit te halen. Denk aan veel plekken om te springen en uiteraard de nodige stoepranden en railingen om op te grinden.

Skate komt op 14 september uit voor de Xbox 360 en op 5 oktober voor de PlayStation 3.

 1.   
  denjaap's avatar

  dik boeie ik haat sport gameso p een console.. of skate games..

 2.   
  ikbenrick's avatar

  Als je goed kijkt zie je dat de PS3 versie wat meer textures heb voor de grond. En als je goed kijkt ( naja als ik goed kijk ) zie ik dat bij de X360 de achtergrond er wat uitziet, positief. Dat met die textures kan ook zijn omda tde Ps3 minder frame rate heb en je het bij de X360 die minderg goed ziet doordat ie meer frames heb.

 3.   
  GraveDevil's avatar

  Persoonlijk zala ik in dit geval voor de ps3, xbox 360 is meer overbelicht en zijn de schaduws midner mooi.

 4.   
  FableFreak's avatar

  ik zie bijna geen verschil maar het maakt me toch niet uit want ik heb een xbox360 en geen ps3 en ik ga niet speciaal een ps3 ervoor kopen, dat doe ik sowieso niet veel te duur

 5.   
  Wouter's avatar

  Precies, wat jij zegt. Fuck de PS3 en leve de Xbox 360… BTW: Klink ik nou als een echte Xbox 360 fanboy?? Ja, ja? 😆

 6.   
  Nielskuhhveki's avatar

  Cabooter schreef, "Precies, wat jij zegt. Fuck de PS3 en leve de Xbox 360… BTW: Klink ik nou als een echte Xbox 360 fanboy?? Ja, ja? 😆 "

  ga je xdoos laten verbranden man en koop van dat geld een ps3 😆
  Mooie game zeker halen 😆

 7.   
  LXZ-76's avatar

  Niels13″][quote=”Cabooter schreef, "Precies, wat jij zegt. Fuck de PS3 en leve de Xbox 360… BTW: Klink ik nou als een echte Xbox 360 fanboy?? Ja, ja? 😆 "

  ga je xdoos laten verbranden man en koop van dat geld een ps3 😆
  Mooie game zeker halen 😆 [/quote]

  Krijg je geld als je een xbox verbrand dan?

 8.   
  Scuderia's avatar

  Als ze dan ook dezelfde tricks vergelijken.
  Op de 360 doet hij een kick fs board en op de 3 ee n 50 😕 .

 9.   
  ps3 gek's avatar

  Ik zie niet veel verschil. 😆 De Xbox 360 heeft zo zijn voordelen, maar ps3 ook. Misschien heeft de xbox 360 wel laadtijden in de stad en de ps3 niet. Ps3 is wel blu-ray. Je moet bij een game niet alleen kijken naar de graphics. De gameplay zal op beide consoles waarschijnlijk even leuk zijn. Het is maar net welke console je gewend bent:P

 10.   
  Mkkl's avatar

  Volgens mij wordt Niels13 hier zeer hard gepwned

 11.   
  Tom's avatar

  Zie geen verschil, TBH. Maarrr dat doet natuurlijk niet af aan het feit dat ik dit spel MOET… ja, MOET… hebben! Maakt me niet uit wanneer ik dit spel speel, zolang ik het maar ooit doe voordat ik een rottende ouwe urn terecht kom.

 12.   
  Fawaka-W's avatar

  Cabooter schreef, "Precies, wat jij zegt. Fuck de PS3 en leve de Xbox 360… BTW: Klink ik nou als een echte Xbox 360 fanboy?? Ja, ja? 😆 "

  Ik spreek jou nog wel na de ring of death (A) of heb je hem alweer 8x opgestuurt 😀

  *sorry kon het niet laten (A)

  OT:
  K vind ze alle2 lelijk :S:S
  K kon me nog herinderen dat hun eerste filmpjes zo mooi waren.. dit is zo kaal.. zo leeg.. kijk dat shirt enz bijvoorbeeld zo low detail.. de tegels zijn wel mooi op de grond maar weer zo wazig aan de binnenkant.

 13.   
  delta62's avatar

  wieriemaster schreef, "

  ”Cabooter” schreef, "Precies, wat jij zegt. Fuck de PS3 en leve de Xbox 360… BTW: Klink ik nou als een echte Xbox 360 fanboy?? Ja, ja? 😆 "

  Ik spreek jou nog wel na de ring of death (A) of heb je hem alweer 8x opgestuurt 😀

  *sorry kon het niet laten (A)

  OT:
  K vind ze alle2 lelijk :S:S
  K kon me nog herinderen dat hun eerste filmpjes zo mooi waren.. dit is zo kaal.. zo leeg.. kijk dat shirt enz bijvoorbeeld zo low detail.. de tegels zijn wel mooi op de grond maar weer zo wazig aan de binnenkant."

  ik ben heel blij met mijn 360 nooit hoeven opsturen

  In het spel ziet het er trouwens veel beter uit dan op dit filmpje