Nieuwe single- en multiplayerscreens Halo 3

Terwijl in Leipzig de beursvloer volstroomt met journalisten en veel gamers vol verwachting afwachten wat deze grootste gamebeurs van Europa gaat brengen, gooit Microsoft nog maar eens zeven screenshots van Halo 3 in de strijd. De screenshots zijn zowel van de singleplayer- als de multiplayercampaign.

Halo 3 gaat logischerwijs verder waar het verhaal van deel twee ophield. Master Chief komt terug van zijn reis, terwijl er nog altijd een gigantische oorlog woedt tussen het menselijke ras, de Covenant en de Flood. De beroemde stem van Cortana spreekt in trailers over ‘het einde van de aarde’ als de oorlog een dramatisch eind tegemoet loopt.

Over de wapens is ook al het een en ander losgelaten. De Brutes zullen voorzien zijn van Spike Grenades en Spike Rifles. De Spike Grenades beloven veel onheil, wat voor velen als muziek in de oren klinkt. Wanneer deze granaten ontploffen zullen er diverse scherpe projectielen rondvliegen. Natuurlijk klinkt dit als een doodnormale granaat, maar wat ze zo speciaal maakt is dat ze aan muren kunnen kleven. Nog een nieuw wapen is de nieuwe Spartan Laser. Dit wapen zal zeer moeilijk te beheersen zijn, maar bij een voltreffer kan dit speeltje een voertuig in één keer uitschakelen.

De multiplayer van Halo 3 zal natuurlijk een lading nieuwe maps bevatten. Voorbeelden hiervan zijn Valhalla, Snowbound en High Ground die men kan vergelijken met de maps Blood Gulch, Zanzibar en Frostbite. Nieuw in de multiplayer zal de ‘Mancannon’ zijn; het hulpmiddel om je snel te transporteren. Duidelijk te zien in diverse trailers is de originele lichtval met HDR-effecten en prachtige schaduwen en reflecteringen. Daarbij kan de omgeving volgens de makers aanzienlijk groter worden weer gegeven, waardoor je verder in de verte kan kijken. Duidelijk is dat deze eerste Halo titel op de Xbox 360 een ongelooflijke visuele ervaring zal gaan worden.

Halo 3 zal op 26 september uitgebracht worden voor de Xbox 360.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  sparten117's avatar

  Mooie screens 😉

 2.   
  Koen's avatar

  Vind ik wel meevallen 🙂

 3.   
  N360Gamer's avatar

  Op screen 1 en 4 zie je het nieuwe wapen, de gravity-hammer 8) Vrijdag gelukkig Bioshock om de wachttijd tot Halo 3 te verzachten…

 4.   
  denjaap's avatar

  ik kom klaar…. 😆

 5.   
  firro's avatar

  Vind ‘m niet zo mooi uitzien 🙁

 6.   
  Bello 2185's avatar

  firro schreef, "Vind ‘m niet zo mooi uitzien 🙁 "

  Ik ben het met je eens 🙁

 7.   
  Kilerden's avatar

  ik kan niet w8en tot hij uit komt…. 😕

 8.   
  bubelss's avatar

  ziet er maar weer mooi uit kan ook haast niet wachten tot hij uit komt 😀

 9.   
  touchdown's avatar

  kan niet meer wachten op de game

 10.   
  mastertje's avatar

  Ik heb mooiere gezien maar ik koop hem toch wel 😀

 11.   
  MitchY92's avatar

  ik kan niet wachten om de nieuwe wapens uit te proberen 😆 Zal je ze denk ik ook in de Single player tegenkomen of alleen in MP ???

 12.   
  MitchY92's avatar

  Er zijn bladzijdes van de handleiding gelekt: http://kotaku.com/gaming/legal/msoft-investigator-confirms-halo-3-manual-296213.php als je de link niet ziet en het wel wil zien stuur dan een prive bericht 😉