Eindelijk weer eens PSP-screens SEGA Rally

Eind september zullen we eindelijk met SEGA Rally de rallytracks kunnen gaan berijden. Tot op heden was er nog niet veel beeldmateriaal van de PSP-versie beschikbaar maar met ingang van dit weekend is daar verandering in gekomen. Check deze screens…

Sega Rally is weer helemaal terug! Ruim tien jaar geleden was deze game al ongekend populair in de arcadehallen en zal nu ook haar opwachting maken op de next-gen consoles en PC. Gamers zullen een ongekend realistische rallygame voorgeschoteld krijgen met veranderende tracks waardoor geen enkele ronde hetzelfde zal zijn, spannende bumper-to-bumper races met allerlei soorten rallywagens waaronder 4×4, 2WD en Classic Cars. De rally’s zullen zich afspelen op acht verschillende exotische lokaties over de gehele wereld. Uiteraard zal Sega Rally online speelbaar zijn en voorzien zijn van een degelijke A.I.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Bello 2185's avatar

    Voor de PSP ziet het er wel goed uit alleen ik denk niet dat ik em ga halen.

  2.   
    LXZ-76's avatar

    ”Bello 2185″ schreef, "Voor de PSP ziet het er wel goed uit alleen ik denk niet dat ik em ga halen."

    ik wel.

  3.   
    ikbenrick's avatar

    Het is zo jammer dat het op de PSP zo gepixeld is 🙁 anders was elke game mooi, als het bijv op 420×380 pixels ofzo was gemaakt. Ik snap niet waarom niet. De techniek is al zo ver probben ze er zo’n flut scherm in met een simpel grafisch chipje, volgens mij hadden ze makkelijk een chip in kunnen doen die een keer zo snel was, en die ook niet zo warm werd. De processor idemdito.

    Maar Btw

    Ziet er leuk uit. Maar de besturing is echt wennen bij bijna elke PSP game helaas.

  4.   
    0wNzoR's avatar

    je heb helemaal gelijk gozer 😉

  5.   
    bubelss's avatar

    nu moet ik toegeven voor een psp ziet dit er togh heel mooi uit 😉

  6.   
    taymo's avatar

    ziet er wel nice uit vo de psp ma de psp kan beter
    zie na daxter en killzone op de psp

  7.   
    Mrn.'s avatar

    ikbenrick schreef, "Het is zo jammer dat het op de PSP zo gepixeld is 🙁 anders was elke game mooi, als het bijv op 420×380 pixels ofzo was gemaakt. Ik snap niet waarom niet. De techniek is al zo ver probben ze er zo’n flut scherm in met een simpel grafisch chipje, volgens mij hadden ze makkelijk een chip in kunnen doen die een keer zo snel was, en die ook niet zo warm werd. De processor idemdito.

    Maar Btw

    Ziet er leuk uit. Maar de besturing is echt wennen bij bijna elke PSP game helaas."

    Misschien hebben ze dat bewaard voor de Playstation Portable 2 of 3 😛 . Maar dit ziet er nog steeds wel goed uit voor een handheld 😉 .

  8.   
    claafie's avatar

    Het ziet er wel goed uit, maar ga hem toch niet halen omdat ik geen PSP heb 🙁 😛